Sikkerhetstips for hjem ovner

January 19

Ifølge National Fire Protection Association var Oppvarmingsutstyr branner ansvarlig for 16 prosent av alle hjem branner i 2006, noe som resulterer i 540 dødsfall. Mange hjem oppvarming farer og problemer kan forebygges med riktig vedlikehold og omsorg. For ytterligere å forbedre sikkerheten med hjem ovner, bør enkeltpersoner teste deres røyk og karbonmonoksid alarmer en gang i måneden.

Ovn sikkerhet

Erstatte ovn filtre en gang i måneden å kontrollere ovnen er varme effektivt og hindre farlig karbonmonoksid buildup og branner. Kontroller også at oppvarming vents er fri for hindringer.

Unngå lener seg noe mot ovnen og lagre elementer minst 3 fot fra ovnen. De fleste ovner er installert i en kjeller eller lagring skap. Aldri lagre brennbare væsker nær eller i samme rom med ovnen din.

Har din ovn kontrolleres og rengjøres med en profesjonell en gang i året. En profesjonell oppvarming tjenesten vil se etter potensielle farer og gjøre rutinemessig cleanings på motoren, ventiler og varmeelementet.

Elektriske ovner

Kontroller at din plass varmeapparatet har et nasjonalt anerkjent laboratorietesting seal som Underwriter's Laboratory (UL) merke. Ovner med en UL segl har blitt omfattende testet for optimal sikkerhet. Velge en sikkerhet ovn som sett av en alarm eller stopper når veltet eller flyttet.

Plasser din plass varmeapparatet på jevnt underlag 3 fot fra møbler og unngå å kjøre ovnen i et rom der det kan bli våt, for eksempel et bad. I tillegg la ikke varmeovner uovervåket eller der barn kan nå dem.

Undersøk strømledninger rutinemessig og erstatte ovner med frynsete eller utsatt ledninger. Aldri strømledningen under et teppe da dette kan skade ledningen. Slå av ovnen før koble den eller koble den til et strømuttak.

Betraktninger

Før kjøpe eller bruke en hjem ovn, sjekk med den amerikanske Consumer Product Safety Commission å finne om varmeren har blitt rapportert som usikre eller har blitt tilbakekalt.

Følge retningslinjene fra produsenten på vedlikehold og rengjøring og unngå å gjøre reparasjoner selv. Ringe en profesjonell å fastsette oppvarming problemer som penger du kan spare på gjør den du selv ikke verdt risikoen for brann skyldes feil reparert utstyr.

Ifølge en 2004 rapport av National Fire Protection Association har parafin varmeovner høyere risiko for brann dødsfall enn andre bærbare varmeovner. Parafin varmeovner kan også foreta en risiko karbonmonoksid forgiftning hvis ikke ventilert riktig. Hvis du velger å bruke en parafin ovn i hjemmet, kontroller at det er nok ventilasjon og aldri forlate ovnen uovervåket. I tillegg aldri drivstoff ovnen med bensin, bare bruke parafin som produsentens anvisninger.