Sikkerhetsregler i huset

March 26

Ifølge en 2010 studie svensk, de fleste ulykker som involverer barn oppstår i hjemmet (referanse 1). Selv om ikke alle av disse ulykkene er unødvendige, kan mange forebygges ved å etablere en informert plan med sikkerhetsregler i huset. Igangsette disse reglene og forklare dem i en familie møte, kan det hende du kan forhindre skader og selv utilsiktet død.

Hvor

En av de første viktige reglene å etablere for barn og foreldre både er å gå i tilfelle visse tilsynekomst finne sted. Siden barn ikke har adgang til lys kamper for lys i tilfelle strømmen går ut, sørg for å gi flere steder i huset hvor lommelykter og batterier kan holdes. La tastene med flere nabo i tilfelle et barn mister sin nøklene. Planlegge et sted for familien å møte opp ved brann eller andre hushold beredskap.

Kjøkkenet

Det er mange forskjellige regler som bør diskuteres om kjøkkenet. Ingen i familien bør bruke løse klær rundt ovnen, og det skal være ingen distraksjoner tilstede som TV i andre rom når noe er på komfyren. Knivblad og vegetabilske Skrellere bør alltid flyttes ned og bort fra kroppen og fingre. Ovnen votter skal brukes til å trekke ting ut av ovnen, og stativet skal trekkes ut først før en trekkes. Også være veldig klart om varer (som metall) som ikke bør settes i mikrobølgeovnen.

Trapper

Lær dem å gå ned trappen bakover siden de ikke har saldo gå ned fremover for yngre barn lære å gjennomgå. Ingen leker og spill skal stå på trappen til enhver tid. Instruere medlemmer av din familie å bruke hånden skinnene til alle tider. Familiemedlemmer bør ikke bære noe tungt ned trappen uten noen ser dem. Det bør aldri være noen kjører ned trappen, selv i tilfelle en nødsituasjon.

Vinduer og dører

Windows skal aldri være åpen med mer enn 6 inches hvis du har et barn som kan gjennomgå. Selv skjermer er ofte ikke nok til å hindre at barn prøver å gå gjennom et åpent vindu. Alle familiemedlemmene skal bli undervist hvordan å låse og låse opp alle dører. Gjør alle familiemedlemmer ansvarlig for dørene er låst når du forlater hjemmet. Instituttet en plan og politikk for hjemme hvis noen hører støy som kan være en inntrenger. Hvis hjemmet har et alarmsystem, kontrollerer du at alle i huset vet hvordan den skal brukes.