Sikkerhetsfaktorer for støttemurer

October 29

Støttemurer bryte opp skrå områder og legge til definisjon landskapsarbeid. Hvis støttemur murstein ikke er riktig installert, kan veggen bøye eller aften bryte sammen, forårsaker potensialet for skade eller skade. Å forberede grunnen og riktig installere veggen gir deg et trygt tillegg til ditt landskapsarbeid.

Bygning kode

Før du begynner å bygge en beholder veggen, må du innhente tillatelse fra din lokale bygningen avdeling. Bygge koder fortelle deg nøyaktig hvordan å bygge muren for å oppfylle minimumskravene. Disse spesifikasjonene er utformet med sikkerhet i tankene. Bygge koder forklare hvor støttemurer er tillatt, hvor høyt det kan være, drenering kreves, tilbakefylling krav og andre strukturelle detaljer av støttemurer.

Bakken forberedelse

Siden en støttemur krever graving, må verktøyet linjer i hagen din merket. En ringe systemet brukes til å ha disse elementene merket. Ringe 811 overalt i landet skal rutes til den lokale avdelingen som håndterer denne merkingen. Planlegge støttemurer rundt verktøy linjer. Et nivå som er base for støttemurer er viktig for en straight, stabil struktur. Bruk et nivå for å sikre bakken under veggen nivå og rett langs avstanden. Grave ut mer skitt eller bruke en sabotasje for å hjelpe nivå ut området.

Størrelse

Mindre og kortere støttemurer er vanligvis lettere å bygge og tryggere enn lange, høye vegger. Stor vegg trenger store, tunge støttemur murstein for bedre stabilitet og sikkerhet. Større støttemurer krever også en geosynteter eller en jord oppbevaring matten, som bidrar til å forsterke jord bak. For de sikreste støttemur strukturene, holde veggene så kort som mulig. Hvis du bygge strukturen på en høy skråning, bryte opp bakken til to eller flere terrasser med en kort støttemur å opprette hver terrasse. Dette skaper en gradvis trinn og lar deg beholde strukturer kortere for en sikker design.

Konstruksjon

Her finner du ulike typer støttemurer - noen som koble sammen med pinner og andre som låses inn i hverandre med en tilbake leppe og styrken av smuss bak murstein. Støttemurer skal lene mot bakken som det blir høyere for mer styrke. Støttemurer vanligvis er fylt med knust grus å gi drenering og støtte for veggen. Grus må komprimeres med en sabotasje for største stabilitet og sikkerhet.