Sikkerhet tips for hjemmet

August 12

Det er viktig å erkjenne sikkerhet farer som finnes i hjemmet og hvordan å gjøre visse ingen faller offer til dem. Sette opp røykvarslere eller gjør visse det er nye batterier i karbonmonoksid detektorer og ha barnesikret sikkerhet gates der det trengs er viktig. Likevel, det er mange mer sikkerhet bekymringer og tips for å være klar over som vil bevare din fred i sinnet samt holde familien din trygg og viktigst levende.

Hjem sikkerhet sjekkliste

En sjekkliste for sikkerhet er en viktig del av praktisere hjem sikkerhet. Tenk familiemedlemmer, inkludert eldre foreldre eller med Gjester som har funksjonshemminger og kan oppstå uforutsette farer som ikke nødvendigvis synes, for eksempel slitt tepper med hull eller svakt opplyst basement trinn. Hvis du har babyer, småbarn og små barn være spesielt oppmerksom på behovet for barnesikker lås på skap, barnesikker caps på medisiner og rensemidler og låser på utenfor dørene. Gå igjennom din hjem og se på det fra ikke bare din øyehøyde men barnet eller foreldrene dine eldre. Konsultere listen ofte og revidere når det er nødvendig.

Barn sikkerhetstips

Holde barnet trygt er et enormt ansvar fordi det finnes utallige måter en baby kan bli skadet av farer i hjemmet. En fare sone for en baby eller smårolling kan være hans soverom, kjøkken, stue, bad og selv vaskerom. Kontroller at du har nødnummer for giften kontroll, legen, brannvesenet og politiet i nærheten av telefonen og selv tapet øye-nivå til døren innganger. Noen tips er å plassere en finger jam beskytter i alle dører og stadig sjekking for små gjenstander som barn kan svelge. Også dekke alle ubrukte strømuttak med en barn sikkerhet dekke og koble elektriske apparater når ikke inne bruk slik at barnet ikke vil motta en tilfeldig sjokk.

Senior hjemme sikkerhetstips

Som baby boomers blir eldre, er det visse forholdsregler som bør gjøres for å sikre at de kan nyte et trygt hjem miljø. En sikkerhetsfare er tilfeldigvis mislabeling eller misplacing beredskap medisiner. Vurdere lagring farlige huset rengjøringsmidler i områder der mat ikke er forberedt slik at det ikke er et potensial for utilsiktet forgiftning. Hvis det er løs tepper på gulvet, vær sikker på at de har en ingen-skid bakside å hindre utilsiktet faller. Installere hånd barer av badekaret og toalett, og badekar eller dusj har en nonskid mat eller strimler hvor du står, ifølge Emergency Management og brannen marskalk av Midland County, Texas.

Hjem brannsikkerhet

Alle familier bør ha et hjem brann sikkerhet flukten å forhindre alvorlig skade eller tap av liv. Hvert familiemedlem, inkludert barn, må være kjent med en rømningsvei fra alle rom i huset og praksis planen ofte. Være sikker det er en sekundær exit plan også, i tilfelle den primære ruten er blokkert. Sjekk alle Vinduer å gjøre visse de ikke er fast og åpnes enkelt. Hvis det er røyk, rullgardin og gjennomgå og holde munnen dekket og har en forhåndsavtalt et møtested utenfor huset. I tillegg aldri re angi et brennende hus for å hente verdigjenstander. (referanse - Ifølge nettstedet administrasjonen brann)