Sikkerhet spesifikasjoner for taket installasjonsarbeid

February 28

En sikkerhet plan for taket arbeid er viktig å holde deg skade - og høst-fri. Enten du er shingling taket, reparasjoner eller bare kontroll av taket området, er sikkerhetsprosedyrer nødvendig. Spesielt utstyr som ankere og seletøy er del av sikkerhetsforanstaltninger. Måten du flytte rundt og få tilgang til taket er også en faktor i hvor sikker du er. Vurdere taktekking situasjonen og oppgavene du vil utføre for å fastslå nøyaktig hvilke prosedyrer du må følge.

Instruksjoner

•Arbeid på tak under tørre forhold med liten eller ingen vind. Velg dager når temperaturene er milde, som arbeider med Helvetesild under høye temperaturer etterlater dem mer utsatt for skade.

•Tilgang taket med en solid forlengelse stigen som høyere enn takets edge for stabilitet. Plass stigen på et flatt og fast område slik at det ikke rock eller tips som du klatrer den.

•Løft verktøy til taket via en bøtte knyttet til et tau. Når du når toppen av taket, lavere bøtte så noen på bakken er i stand til å plassere utstyret inne. Dette frigjør hendene mens du klatre på stigen.

•Sett taket braketter på taket å gi en støtte planke kan stå på eller bruke som en spenne hvis du begynner å skli. Skyv braketten slutten under en singel, og spikre det sted, sørge for at spikeren går inn en takstol eller rafter i taket. Installer parentesene alle fire feet og plassere en 2 tommers-x 6-tommers bord i parentes støtte.

•Sett forankring til toppen av taket som en sikring punkt for en sikkerhetssele. Fest ankeret i en takstol eller rafter i henhold til instruksjonene av bestemt anker produktet du kjøper. Knytte sikkerhet tau til ankeret og sikkerhetssele du bruker.