Sikker Rust fjerning Tips

March 15

Fjerner rust er en vanlig hushold ork. Mange typer materiale skjemaet rust flekker. Hvitevarer, bad og kjøkken fliser, utendørs møbler og stoffer er bare noen av tingene som får rustne over tid. I de fleste tilfeller rust skjemaer når et objekt er hyppig kontakt med fuktighet. De fleste kommersielle rust removers inneholder giftige stoffer, men det finnes andre måter å fjerne rust trygt uten skade på personer eller eiendom.

Bruk hjem rettsmidler

En av de sikreste måtene å fjerne rust er å bruke hjemme rettsmidler. Du kan finne de nødvendige ingrediensene rett i kjøkken eller bad. Elementer som limesaft, sitronsaft, salt, natron og eddik er bare noen av de felles husholdning produktene som kan fjerne rust. Bruk eddik til rust bryter det ned. En pasta laget av limejuice og salt eller sitronsaft og natron er en effektiv rustfjerner, ifølge jorden enkelt nettsted.

Bruk verneutstyr

For å beskytte hendene og unngå brannskader, bruk arbeidshansker eller gummi ved håndtering av kommersielle rust removers. Den mest effektive og raskest handler rust removers er også den mest giftige. Derfor ha en ansiktsmaske for ikke å inhalere for mange av røyk. Mange kommersielle rust removers bruke fosforsyre, oksalsyre eller saltsyre som en hovedingrediens.

Åpne vinduer og dører

Fordi rust removers har sterke syrer, er det viktig å ha god ventilasjon ved disse produktene. La garasjen eller kaste døren åpen. Også åpne vinduer nær rengjøring å ha luften sirkulere.

Følg instruksjonene

Når du bruker noen rustfjerner, være sikker på å lese og følge instruksjonene på etiketten. Bruk rustfjerner bare materialer anbefalt av etiketten. Bruke den foreslåtte mengden rustfjerner for å kutte ned på røyk. Også la rustfjerner på i den foreskrevne periode. Opprensing bør også gjøres i henhold til instruksjonene.

Oppbevare Pets og barn fjerne

Før du starter rust-fjerningen, kontroller pets og barn er ute av veien. Du må finne den beste måten å få ventilasjon, men også hindre pets og barn rusler inn i arbeidsområdet.