Sikker plantevernmidler for hjemmet

April 20

Sikker plantevernmidler for hjemmet

Du kan bekymre deg om bruk av giftige kjemikalier i hjemmet til problemer med maur, kakerlakker, Sølvkre og andre insekter. Brukte plantevernmidler kan ha en rekke helseeffekter, spesielt på barn og følsom voksne, som kan føre til reaksjoner som astma og hud og øyne irritasjon. En rekke trygg, naturlig plantevernmidler som utgjør ikke noen fare til mennesker, dyr eller miljøet er tilgjengelig for hjemmebruk.

Borsyre

Borsyre er laget av boraks, et naturlig forekommende mineral som er utvunnet i mange deler av verden. Den har mange bruksområder, som Klesvask renere, som medisinsk behandling og som et insektmiddel. Det er en trygg plantevernmidler som ikke fordamper i miljøet og er giftfri til fugler, fisk og andre dyr, ifølge BeyondPesticides.org. Det er stenket i sprekker og sprekker og andre områder hvor insekter få innpass i boliger. Borsyre er ofte blandet inn søt eller protein stoffer for agn som lokker insekter å bære maten tilbake til reir der andre insekter ingest langsom-fungerende gift og dø. Borsyre tar lengre tid å arbeide enn kjemiske plantevernmidler, men regnes som trygge å bruke i hjemmet.

Kiselgur

Kiselgur består av fossile skjeletter av ørsmå marine skapninger. Dette materialet har liten, skarpe kanter som kuttet og skrape voksaktig, beskyttende belegget på exoskeletons av insekter, forårsaker dem til å tørke ut og dø, ifølge University of California integrert Pest Management Program nettstedet. Det er et fint pulver som brukes i sprekker og kløfter hvor insekter har vært sett eller kan få innpass til huset. Kiselgur er lav i toksisitet og er effektive i lang tid, hvis tørr.

Neem olje

Neem olje er en botanisk insektmiddel laget fra frø av neem treet, Azadirachta indikasjon. Den ble brukt i tusenvis av år som et insektmiddel i India og Sørøst-Asia. Økt interesse i ikke-giftige, naturlige produkter å kontrollere insekter har gjort det populært å kontrollere insekt problemer på houseplants og hageplanter. Neem olje arbeider i en rekke måter. Den strøk insekt kroppen, kvelende den. Larver og nymfer beholdes i en umoden tilstand og dø av. Mating og reproduksjon er hemmet, ifølge Universitetet i Connecticut entomolog Leanne Pundt.

Citrus oljer

Citrus oljer inneholder en kjemisk kalt Limón, også kalt d-Limón, som fungerer som en kontakt insektmiddel på maur, kakerlakker, Sølvkre, palmetto bugs og andre insekter, etter Clemson University ekspert Karen Russ. Den har lav toksisitet for pattedyr, fugler og fisk. Det kan imidlertid forårsake reaksjoner i følsomme mennesker.