Sikker Houseplants for hjemmemarked kanin

November 12

Velge houseplants for ditt hjem kan være en liv og død beslutning for din hjemmemarked pet kanin. Mens du bør holde alle houseplants av kaninens gratis lekeområde, finnes flere houseplants som ville være trygt for dem å tygge på. Andre houseplants kan være giftig og kan drepe kaniner. Velg trygt planter å beskytte din pet kanin.

Jade anlegget

Jade anlegget er en talt ikke toksisk houseplant for kaniner. Det er en blomstrende saftig som er lett å omsorg for fordi den krever lite vann eller gjødsel. Jade planter har tykke, bark stammer som eiere kan beskjære i forskjellige former og størrelser. De er populære som bonsai alternativ.

Basilikum

Basilikum anlegget er en urt som er trygt for pet kanin å tygge på. I en pott i hjemmet ditt, anlegget vil vokse ca 1 fot høy og vil produsere duftende blader som kan brukes til å smaken pasta og fiskeretter. Hvis du plante basilikum utenfor, det vil vokse betydelig større og vil produsere flere blader.

Hvete gress

Hvete gress er en houseplant som er helt trygt for pet kanin å tygge på. Hvete gress legges vanligvis til shakes og smoothies og er vanlig i hjemmene til noen helse-entusiaster. Anlegget har en lys grønn farge som er ønskelig å andre forbrukere.

Orkideer

Orkideer er trygt for kanin å spise, om du ikke ønsker å tygge på din dyrere orkidé varianter. Orkideer har en lang, bark stamme ut som blomster-knopp. Blomster vil bo i blomst for opptil flere måneder. Orkideer er plantet i bark, steiner eller mosen at du kanin kanskje liker å knaske på.

Liten lur

Catnip er en felles houseplants som også er trygt for kaniner. Blomsten har lang grønn stammer med trekantede-formet blader. Fabrikken produserer pastell farget blomster rundt. Liten lur dobler som en myggolje.