Sikker hjemmelaget granitt renere

November 30

Sikker hjemmelaget granitt renere

Granitt er en dyr overflate som noen folk tror krever dyre kommersielle rengjøring produkter. Faktisk, kan du gjøre en hjemmelaget renere fra tre enkle ingredienser som desinfisere og fjerne rester uten forårsaker skade på granitt. Bruke produkter høy i syre vil spise bort på slutten av granitt, så det er viktig å bruke riktig elementene når du oppretter din egen hjemmelaget granitt renere.

Rengjøringsmiddel for granitt og vegger

Hell 1 tsp. flytende dish såpe i en sprayflaske. Legg 1/2 kopp grunnleggende rensevæske, så fylle flasken resten av veien med vann. Dish såpe vil skjære gjennom rester mens rubbing alkohol renser og desinfiserer, og er spesielt nyttig i kjøkken og bad områder som er stadig i kontakt med bakterier og bakterier. Lagre hjemmelaget renere i sprayflaske, som kan lagres med rengjøring produkter og brukes på alle granitt overflater.

Hjemmelaget spray kan være brukt det samme som alle andre renere. Bare spray på granitt overflaten, og tørke ned med en fuktig klut eller svamp. Tørk deretter tørt med ren klut eller håndkle for å hindre vannflekker tørker på granitt overflaten området.

Rengjøringsmiddel for granittgulv

Et gulv renere kan gjøres på en lignende måte; bare øke mengden av alle ingrediensene. Hell 4 tsp. dish såpe i en rengjøring bøtte med 1 kopp rubbing alkohol og 1 gallon varmt vann.

Å bruke, dyppe en mopp i bøtte, og vri ut overflødig vann. Du trenger bare å bruke en damp mopp, som renser uten oversaturating granitt. Tørk moppen over gulvene, så tørr gulvene med en ren mopp eller håndkle.