Siemens GFCI spesifikasjoner

March 8

Bakken feil krets interrupters (GFCI) er installert i hjem sikkerhetsgrunner å beskytte alvorlig elektriske støt. Bakken feil oppstår når elektrisk strøm går avveie og bruker den menneskelige kroppen som dirigent av elektrisitet. Installert i områder av hjem rundt vannet, som bad, vaskerom, Spa og badestamper, overvåker de forskjellen mellom varme og nøytral dirigenter av elektrisitet.

Strømstyrken

Spesifikasjonene for GFCI kaller for ampere eller ampere, en måleenhet for elektrisk strøm. 1-polet GFCI måle en tomme, har ampere 15, 20 eller 30, mens de to-polet, måle to inches, ampere 15, 20, 30, 40, 50 og 60. Måle forsterkere, eller elektrisk strøm, gå inn i en stikkontakt, og deretter kommer tilbake ut en GFCI forblir sovende hvis gjeldende er likt. Når den gjeldende kommer tilbake til uttaket er mindre enn den gjeldende går og forskjellen når fem milliampere, deretter avslutter GFCI gjeldende å unngå elektrisk støt.

Ampere avbryte kapasitet

En annen måling av forsterkere involverer stoppe frekvensen av GFCI eller antall ampere som kan opprettholdes av enheten. To enheter er tilgjengelig, QPF som tåler 10.000 forsterkere og QPHF som vil stå opp til 22.000 forsterkere.

Wire utvalg

For å fungere skikkelig, må GFCIs en bestemt wire størrelse basert på elektrisk kravene til personlige enheten. For en 1-polet 15 og 20 amp kreves en 14 til åtte dimensjon på ledningen mens 1-polet 30 amp trenger en 12 til seks dimensjon på ledningen. Alle målere er basert på American Wire måling (AWG) systemet med jo høyere tall, jo tynnere tråd. Tykkere ledninger kreves for tyngre elektriske lastene, dermed lavere tallene for 30 amp GFCI. To-polet GFCI krever en 14 til åtte måler 15 og 20 amp og et 14-fire mål for alle andre amp størrelser.