Siden lys vinduet ideer

August 5

Siden lys vinduet ideer

Sidelys er windows som flanken døren. Disse vinduene kan omfatte hele lengden av døren, eller de kan begynne øverst på døren din og slutt halvveis ned. De er vanligvis rektangulære eller oval i form og er en ideell måte å legge et dekorativt element til inngangen av ditt hjem og la naturlig lys i. Til tross for deres fordeler, kan de utgjør et personvernproblem, som folk kan peer gjennom dem inn i hjemmet ditt.

Etset Glass

Etset glass gir personvernet for sidelys windows mens sollys å komme gjennom. Du kan ha windows selv laget av etset glass. Hvis du har eksisterende vanlig sidelys Vinduer, kan du bruke vinyl filmer som overholder windows å gi utseendet på etset glass. Disse filmene kan kjøpes i en butikk som spesialiserer seg på vinduet behandlinger.

Glassmaleri

Glassmaleri er et attraktivt og fargerik vei å opprette personvern på windows. Hvis du bare installerer utvidelse, har dem laget av glassmalerier. En alternativ for eksisterende utvidelse er å følge vinyl stykker som simulerer glassmalerier på windows. Et annet alternativ for eksisterende utvidelse er å besøke en vindu produsent eller lagre og velger et glassmaleri. Har denne glass plassert i en ramme. Henge denne herlige stykke glassmalerier over din sidelys på innsiden av hjemmet. Hvilket alternativ du velger sollys vil strømme gjennom, slik at fargene i glasset for å reflektere i hjemmet ditt.

Mobilnettet nyanser

Disse typer nyanser lar deg kontrollere mengden sollys som kommer gjennom sidelys windows. De kan hentes opp fra bunnen eller trukket ned fra toppen. Disse nyanser kommer i en rekke farger og størrelser.

Skodder

Skodder kan kuttes til størrelsen på sidelys windows. Bruk tre skodder å skape et naturlig utseende eller vinyl skodder, som kommer i en rekke farger som passer din innredning. Disse vinduet behandlinger kan vippes åpen for å tillate lys kommer i, eller de kan lukkes for å gi privatliv.

Sheers

Stupbratte gardiner er et annet alternativ for sidelys windows. De kommer i forskjellige størrelser og en rekke farger. Hvis du vil feste disse gardiner til windows, har kroker installert på toppen og bunnen av vinduet og på hver side. Passer sheers på gardinstenger og sette dem på plass. Hvis du har en metall dør som du ikke ønsker bore hull i, bruke metall gardinstenger og magneter til å henge dem over vinduet.