Shrubbery ideer & bilder

December 22

Shrubbery ideer & bilder

Det kan være en utfordring å komme opp med kreative landskapsarbeid ideer og unngå astronomiske kostnadene. Grunnleggende landskapsarbeid pleier å være litt generisk og kjedelig, mens mer glamorøs landskapsarbeid kan brenne et hull i lommene. Som i 2011, men kan du finne mange landskapsarbeid nettsteder tilgjengelig for landskapsarbeid og buskas ideer, inkludert bilder. Landskapsarbeid har virkelig aldri vært så lett.

Shubbery og vann liggende

Kombinasjonen av planter og vann kan generere en rolig atmosfære. Planter gi farge og tekstur, mens vann gir lyd og flyt av bevegelse, dermed å legge til dybde og tekstur i landskapet for å utvikle en simulert paradis.

Buskas og stein Hedges

Omgi din buskas med stein sikring. Lage en pyntebord av valg stein. Dette vil legge eleganse samtidig opprettholde struktur for din buskas. For bilder, kan du se ressurs.

Busker og blomster

Entegrating blomster til din buskas er en klassisk idé. Roser og syriner er noen av de tradisjonelt blomster kan du. Faktisk, kan du bruke en blomst til din smak. Blomstene skal ikke overmanner buskas, men bare forsterke den.

Noahs Ark

Hvis du er et dyr lover, kan du vurdere å opprette dyr figurer for ekstra moro og kreativitet. Bjørn, kaniner og løver er noen dyr figurer designere bruker vanligvis.