Sette inn en romersk skyggen ren

April 26

Sette inn en romersk skyggen ren

Skjønnheten av romerske skyggen ren er det kan reises til en høyde som fortsatt gir personvern, men også gir alternativet sollyset som kommer inn i rommet. Med mange attraktive farger og design å velge mellom, kan romerske skyggen ren gi en moderne eller eklektisk stemning til et rom. Enkel å Juster og passer til et vindu, de gjør en funksjonell tillegg til ditt hjem.

Instruksjoner

Installasjon

•Decide hvor du vil montere romerske skyggen ren---i vinduskarmen eller utenfor vinduskarmen, på veggen. Montering utenfor kan gjøre det vanskeligere å installere tunge gardiner over toppen. Hvis det er blindene installert i vinduet, gir romerske skyggen ren en mykere effekt til vinduet ved å være på utsiden. Montering inne vil tillate personvern og behagelig estetisk effekt.

•Med målebåndet og et nivå, merket med en blyant der du vil plassere parentesene. Når du monterer i vinduet, vil et nivå ikke være nødvendig. Merke under toppen av vinduskarmen målebånd og blyant. Kontroller at de er i en posisjon som ikke vil forstyrre den romerske skygge ren mekanismen. Merk parentesene, jevnt mellomrom fra ender og på samme avstand fra kanten av vinduskarmen.

•Sett skruene i en hakeparentes. Finne blyant merking. Med en skrutrekker, inn første skruen halvveis og sett den andre skruen halvveis også. Gå tilbake til den første skruen, inn skruen fullt, og gjøre det samme med andre. Gjenta denne prosessen med andre braketten.

•Bruk nivået for å få det nøyaktige plasseringen av parentes ved montering utenfor vinduet. Montere mot endene av romerske skyggen ren, igjen gjør at det blir ingen interferens med romerske skyggen ren mekanismen.

•Sett kanten av romerske skyggen ren hodet skinnene til hakeparentesene når parentesene har blitt montert. Trykk på baksiden av hodet skinnen opp i parentes og klikker på plass.

Tips og advarsler

  • Når installere utenfor vinduskarmen, er det svært viktig å få parentes nivået på veggen.
  • Selv om en romersk nyanse selve kan monteres på en 1-tommers vindusramme, for en romersk nyanse selve som sitter helt inne i vinduet vil 3 inches være nødvendig. Dette kalles en innfeldt; ingen av romerske skyggen ren være utenfor vinduskarmen.