Serena Angelonia Plant Care

March 8

Serena Angelonia Plant Care

Serena angelonia kalles også sommer snapdragon. Det har liten, oppreist pigger av rosa, hvit og lavendel blomster forskyvning av grønt løv. Dette anlegget kommer fra Sør-Amerika, men det er vanlig Nord-Amerika som en årlig.

Beliggenhet

Serena-angelonia vokser best i USDA hardførhet sonene 1 til 12. Når du ønsker for å plassere din serena angelonia i hagen din, se etter et sted som får seks til åtte timer med full sol hver dag. Disse plantene kan trives i blomsterbed, containere og hengende kurver.

Funksjoner

Serena-angelonia er en veldig tøff og hardfør plante, og som sådan, det trenger svært lite omsorg når den har blitt plantet. Det bør være vannet før jord føles helt tørr, men dette er tørke-resistente anlegget, det kan takle godt i varme, tørre somre.

Tidsramme

Når du er voksende serena angelonia fra frø, vil du oppdage at det kan gå fra frø til voksen plante innen tre måneder. I områder hvor det er enda varmere, kan denne tidsrammen bli redusert til 10 uker. Å vite dette kan hjelpe deg med å koordinere når din blomsterhage vil komme til full blomst. Når du er ute for å spire serena angelonia frø, tar det fem dager med jord med en pH på 5.5 til 6.0

Betraktninger

Selv om dette anlegget krever svært lite i veien for fôring eller forsvar fra insekter eller hjort, kan det være nytte en to ganger i uken anvendelse av mild gjødsel. Også under midten av vekstsesongen, kan du skråstille tilbake stilkene med omtrent 50 prosent å gjenopplive blomstrer.

Størrelse

Den voksne serena angelonia vil vokse til å være mellom 10 og 12 inches høy, og mellom 12 og 14 inches bredt. Når du plante det, huske denne størrelsen på og pass på at 8-10 inches av plass i alle retninger rundt hver plante.