Septisk fargestoff testprosedyrer

December 4

Fargestoff testing er en prosess som brukes av hjem inspektører sjekke septiktank av et hjem for feil tilkoblinger eller sikkerhetskopiert vann. Den gjennomsnittlige familien bruker ca 180 gallons av vann om dagen, og legger til stress i septiktank, testing vil bringe opp problemer. Selv om testen har varierende grad av effektivitet, er det nyttig i å utsette en stor tetter problem i rørene.

Systemtilstand

Noen septiktank som er endret, på noen måte, 30 dager før testing er ikke berettiget til en dye-test. Endringer omfatter pumping systemet eller tank vedlikehold. Hjem inspektøren bør også kontrollere at septiktank ble installert med godkjenning av det lated autoritetene. Sjekke systemet inkluderer ser på interiør avløp, sjekke vannet og rødme toaletter på det laveste nivået for tegn tilbake.

Fargestoff tillegg

Når systemet er vurdert, fluorescerende fargestoff legges til badekar og vask avløp. Fargestoffer vanligvis kommer i to typer: uranine, som har en grønn-gul tint, og blir aktive når de utsettes for lys eller varme; og rhodamine B, som er rødlig i fargen. Rhodamine B kan være et kreftfremkallende stoff. Hvis du tror det kan være separate avløp tilkoblinger, er det nyttig å bruke forskjellige farger fargestoffer for hver gjenstand.

Stress flyt

Volumet av vann som en indikator på stress bestemmes av størrelsen på hjemme, antall soverom og om det er noen lav-flow våtromsinnredning brukes. Start ved å slå på hver tilgjengelig vask og badekar tappekran. Standard priser er mellom 3 og 5 gallon per minutt eller 50 til 75 gallons per soverom. Hvis det er noen andre store vann bruk elementer som boblebad, legge en ekstra 50 gallon.

Overflyt

Hvis systemet ikke kan håndtere den plutselige økningen i vann, fargestoff vises i feltet leaching eller området rundt septiktank, i andre avløp inventar som toaletter eller grøfter nær hjemmet. Du bør også se etter vann på tilstøtende eiendom og i kjelleren. Etterpå er en skriftlig rapport utstedt, flyt, totale volumet av flyt og poenget med innføringen av fargestoff.