Septiktank vs holder Tank

February 23

Hvis du bor i et landlig område uten et avløpssystem, har du flere alternativer enn du kanskje tror. Det finnes flere typer undergrunnen kloakksystemer for boliger som ikke er koblet til byen avløpsnettet. Sammen med septiktank, et holdingselskap tank installasjon kan være svaret. Dette er tillatt i visse områder der bygge en leach felt (eller flis feltet) ikke er mulig.

Funksjoner

Septiktank er den vanligste typen undergrunnen kloakk og avfall vann for alle hjemme der typisk kommunale systemet ikke når. De kast bortkastet filter, skille faste stoffer fra væske. Faste stoffer er til slutt oppløst eller brutt ned av bakterier og deretter sendes ut av tanken sammen med waster vann. Dette gir en rimelig mengde pålitelighet. En holder tank gir bare kontroll av faste stoffer. Det er bare en forseglet tank laget for å motstå lekkasjer.

Fordeler

Septiktank gir flere fordeler. Det krever ikke strøm for å kjøre en septiktank. For det andre, anses en sikker måte å håndtere avfall når kommunale avfallsbehandling ikke er tilgjengelig. For det tredje kan septiktank avfall å bryte ned i avfall vann så det etterlater systemet som en væske. En holder tank gir ingen Separering av faste stoffer, men det er det eneste alternativet for områder der septik ikke kan brukes.

Misforståelser

Septik slipp ikke avfall i bakken. I stedet brytes avfall ned naturlig bakteriell handlingen. Septiktank er ikke et alternativ overalt en kommunale avfallsbehandling system er ikke tilgjengelig. På samme måte er holde tanker ikke et alternativ i alle områder der septiktank ikke er tillatt. De må få lov av tilstandskode. Holding tanker er ikke samme som septik heller. De inneholder ikke noen av forbløffe systemene som blokkerer avfall avslutter tanken.

Betraktninger

Bare bruke en holder tank hvis du ikke vil installere en septiktank eller hagen din ikke har den riktige "fliser feltet" for en septiktank installasjon. Vanligvis septiktank er den mer effektiv og "vedlikeholdsfritt" valg. Men kreves generelt vedlikehold som pumping av septiktank.

Betydning

En holder tank krever pumpe hver gang det blir full. Dette innebærer overvåking tank nivået og kontraktørselskaper en profesjonell kloakk og avfall profesjonell fjerne avfallet. Avhengig av størrelsen på din tank og familiens bruk av vann må dette utføres hver uke. Det kan koste rundt $100 per måned eller mer avhengig av området og entreprenør. Holding tanker også presentere flere problemer. Noen grupper tillater ikke dem fordi det er et potensial for lekkasje. Det er også muligheten for at hus ikke vil kunne betale for entreprenøren å pumpe dem ut.