Septiktank krav i Kentucky

January 13

Septiktank krav i Kentucky

Septisk systems er et alternativ for innbyggere i områdene ikke betjenes av kommunale kloakk-tjenesten. Når installeres og vedlikeholdes riktig, kan de være like pålitelige som konvensjonelle kloakksystemer. Det er imidlertid viktig å følge lovene fremsatt av Kentucky's Department of Public Health å sikre at septiktank installasjonen er ikke bare lovlig, men sikker og problemfri.

Søker en område-evaluering

Første skritt mot å installere en septiktank på eiendommen er å kontakte din lokale helse-avdeling. Du vil bli utstyrt med et program som du må fylle ut og sende ber om en vurdering av webområdet der du vil installere septiktank. I tillegg til gebyrer kreves må søknaden også inkludere en detaljert tegning av foreslåtte området, inkludert egenskapslinjene, plassering av eventuelle strukturer på eiendommen, innkjørsler, dammer, bekker og stedet for den foreslåtte septiktank. Når søknaden er behandlet, sender lokale helse-avdelingen en sertifisert inspektør til din eiendom å teste en rekke nettstedets egenskaper, inkludert topografi, plasseringen av landskapet, jord struktur og tekstur og andre faktorer knyttet til vann drenering. Dette vil hjelpe inspektøren avgjøre hvis området er egnet for en septiktank, og hvilken type.

Innhente tillatelse

Etter en området vurdering er utført av lokale sertifiserte inspector, vises en kopi av sine funn. Dette må gis til sertifisert installasjonsprogrammet som du har valgt å utføre arbeidet på eiendommen. Installasjonsprogrammet kan ikke gjøre et bud på jobben uten å se resultatene av evalueringen. Når installasjonsprogrammet er forberedt på å by på jobb, må installasjonsprogrammet oppgi sertifisert inspektør på lokale helse-avdelingen en tegning av planlagt installasjon for godkjenning. Bare når det installert planer har blitt forbedret med lokale inspektøren utstedes bygging tillatelse av helse-avdelingen. Du vil måtte betale et gebyr for denne tillatelsen, og det er viktig å huske at tillatelsen er bare gyldig i ett år.

Systemet inspeksjon

Etter byggingen av septik systemet er fullført, må lokale inspektøren tilbake for en mer inspeksjon å kontrollere at systemet oppfyller kravene beskrevet i både første befaring og bygging tillatelse. Hvis så inspektøren vil utstede en endelig godkjennelse av den nye septisk vil systemet og du være fri til å begynne å bruke den.