Septik-systemer og kompostering toaletter

February 24

Septik-systemer og kompostering toaletter

Septik og kompostering toaletter er to stedets avfallshåndtering alternativer for huseiere som ikke har tilgang til kommunale kloakksystemer. Alternativet tradisjonell septiktank krever dyre installasjon og tilstrekkelig plass for en nedgravd tank og avløp felt som går godt ut i hus eiendom. En kompostering toalett er en selvstendig enhet som slår avfall til håndterbare kompost. Hver har sine fordeler, ulemper og bestemt vedlikeholdskrav. Et alternativ til begge alternativene er brenne toalettet.

Septisk Systems

En septiktank bruker avløp fra bolig som fører til en underjordisk betong tank. Tanken tømmer i avløp felt på eiendommen. Det flytende avfallet som angir septiktank fra huset holder tanken til nye avfall kommer. Dette vannet tilstrømningen styrker eksisterende væsken som strømmen ut i avløp felt (også kalt leach felt) hvor den percolates gjennom sand og grus og renses. Det faste avfallet synker til bunns av septiktank og må bli pumpet ut hver så ofte for avløpsvann styring fortsette å arbeide riktig.

Kompostering toaletter

Kompostering toaletter brukes oftest i områder hvor det er ikke nok plass til en tradisjonell septiktank eller jord er ikke egnet for avløp felt. En kompostering toalett bruker mindre vann enn en konvensjonell septiktank, slik at de brukes ofte i kystområdene hvor ferskvann er en mangelvare. Flytende og fast produkter av en kompostering toalett kan noen ganger avhendes på nettstedet, men ofte må fjernes av sertifiserte eksperter. Kompostering toaletter arbeid fengselsdommen flytende og fast avfall til behandling stridsvogner der faste stoffer er inndelt etter biologiske midler til kompost, og flytende avfall er fordampet eller tappet. Dette krever mye mer inspeksjon og vedlikehold av hus enn en septiktank system.

Vedlikehold

En septiktank krever en pumpe ut av sin avfall hvert tre til fem år, ifølge Environmental Protection Agency (EPA). En kompostering toalett trenger hyppigere overvåking og stell. Kompostering toaletter må fans, varmeovner og blandebatterier å holde kompost karbonisert ved en temperatur over 60 grader Fahrenheit. Det må bli verken for tørr eller for vått. I perfekte forhold, kompost fra kompostering toaletter kan være begravd på en seks-tommers dybde i gården, men vanligvis en årlig eller annethvert kompost fjerning av en profesjonell utføres.

Sammenligning

En skikkelig vedlikeholdt septiktank kan vare i over 40 år. Selv om den opprinnelige kostnaden til å installere det er høy, koster en septiktank relativt lite å vedlikeholde. Gjennomsnittlig septiktank pumpe-outs kjøre mindre enn $200 hver årene. Kompostering toaletter koster mindre å installere, og bruker ikke høyt volum av vann som trengs av septiktank systemer. De trenger strøm for å kjøre fans, varmeovner og bakgrunnsbilder, som septisk systemene ikke trenger. Skikkelig vedlikeholdt kompostering toaletter produsere behandlet avfall som kan håndteres trygt av huseiere, mens septisk systemene må tømmes av kloakk eksperter. Kompostering toaletter arbeid i områder for liten eller mangler jord drenering kapasiteten vesentlig septiktank systemer.

Alternativ

Et alternativ til septiktank og kompostering toalett er brenne toalettet. Denne type avfallshåndtering system er enkel å installere og lettere å vedlikeholde. Ofte brukt i områder hvor plassen som trengs for septik og kompostering toaletter er begrenset (som stranden eller en cliffside hjem), trenger en brenne toalett bare tilgang til elektrisitet eller gass og ventilasjon på utsiden. En forbrenning toalett brenner opp faste og flytende avfall, slik at bare sterile aske som kan bli kastet ut.