Sentral varme problemer

August 11

Å ha en sentral oppvarming enhet i huset er en velsignelse mange av oss ikke kan gjøre uten i løpet av vinteren, spesielt de av oss i regionene snø belte. Toasty varm morgener i desember kan bli raskt ødelagt hvis sentral oppvarming i et hus plutselig bestemmer seg for å gå. Mange bli øyeblikkelig panikk rammet, kaller mannen vedlikehold og holde seg med en stor regning. Å vite hva som forårsaker noen av de vanligste problemene kan spare deg fra dette kallet.

Ingen varme

Hvis du ikke får noen varme fra din kjele, kontroller at piloten lyset lyser på din kjele. Alle kjelen har et lite hull eller vindu der du kan se på lyset en pilot. Hvis det ikke lyser, lyset det igjen. Hvis det fortsetter å gå, kontrollerer du kjele indikatorlys området er fri for rusk, og at ingenting er clogging hullet der piloten lyset brenner. Hvis piloten lyset fortsatt ikke slås på, og det er ingen støy kommer fra kjelen når den er slått, kontrollerer du at det er en konsekvent strømforsyning til kjelen ved å kontrollere at uttaket er den koblet til fungerer. Du kan gjøre dette ved å koble en enhet du vet fungerer kontakten kjelen vanligvis bruker. Hvis piloten lyset fungerer, og kjelen synes å være fine men radiatoren skjærer ut før huset er helt oppvarmet, kontrollerer du at termostaten sentralvarmen ikke er i et rom som er varmere enn andre deler av huset. Dette vil forårsake kjelen å få en falsk lese på varmen i huset, og det vil deaktivere.

Sentral oppvarming Timer

Hvis tidtakeren for varmen i huset ditt ikke fungerer, kontrollerer du at det er satt til riktig tid før du gjør andre feilsøkingstrinn. Kort makt kutt kan forårsake tidsuret tilbakestille. Hvis tiden synes å være riktig, kan du tilbakestille enheten ved å trykke på reset-knappen. Dette vil bli plassert i et annet område i henhold til modellen. Hvis din timeren kan du angi at alarmen for forskjellige inndelinger i huset, må kontrollen sonen er satt til bestemte innstillinger du trenger. Tidtakere må også problemer hvis du angir termostaten temperaturen for lav for base varmen av huset. Basen er vanlig temperaturen huset opprettholder. Hvis denne base temperaturen er høyere enn varmen på timeren, vil termostaten ikke slå på.

Lyder

Hvis du får høye lyder som banging, kan du ringe en rørlegger for å blø rørene systemets sentralvarme. Høye lyder i røret er vanligvis luft fanget i systemet. En rørlegger blør systemet ved å slippe denne luften fra rørene. Hvis du får knirkende lyder fra din sentralfyr, kan det bety at rørene som luften reiser gjennom er også bundet til hverandre. Knirkende støy er lyden av rør varme opp og kjøle ned, der de utvide og kontrakt på grunn av hevelsen. Du kan løse dette ved å gjøre hullene som rørene passer inn i litt større.