Sentral-Amerika blomstrende tre Guide

February 20

Mellom-Amerika har et tropisk klima med fjellkjeder, kystnære områder og daler. Et stort mangfold av planter finnes i dette området, og noen har spesialtilpassede funksjoner som tørke toleranse. I tillegg til folkemengden planter og blomster i denne regionen er det også ganske noen forskjellige arter av blomstrende trær.

Frangipani

Frangipani (Plumeria Red elefanter) er et tre som kan vokse opp til 20 fot i høyden. Det er innfødt til Sentral-Amerika, som Mexico, Venezuela og Colombia. Dette treet produserer svært duftende med fem kronblader som kommer i ulike farger, inkludert rød, rosa, gul og hvit. Frangipani trenger full sol og jord som drenerer godt eller blomster vil ikke fullt utviklet. En hvit sap som kommer ut av ødelagte greiner kan forårsake hudirritasjon.

Jacaranda

Jacaranda treet vokser i Sentral- og Sør-Amerika, og er spesielt godt egnet for klimaet i Guatemala. Nesten 50 ulike arter av jacaranda vokser i tropiske klimaer. Den produserer rørformet blomster som er en blå farge. Bladene ligne bregner, og noen ganger tre brukes for bygging.

Powderpuff

Det er to arter av powderpuff, en evergreen blomstrende treet som er innfødt til Sentral-Amerika og Mexico. Dverg powderpuff (Calliandra emarginata) vokser ca 6 fot i høyde og har røde blomster som er ordnet i en puff-ball-figur på slutten av kvist. Den røde powderpuff (Calliandra haematocophalla) er større og vokser til en høyde på ca 15 fot. Blomstene er ikke så rød som dverg powderpuff, og kan også være rosa i noen trær.

Jerusalem Thorn

Jerusalem Torn eller meksikanske palo verde, treet vil vokse opp til en høyde på ca 25 fot og er en innfødt, tørke-resistente tre av Sentral-Amerika. Den produserer blomster som ligner på orkideer. I noen trær, vil kronen henge ned. Det vokser best i full sol. Som navnet antyder, har dette treet 1-tommen-lang spines eller torner som inneholder lange, fjærlett ser bladene mellom 10 og 15 tommene i lengden.

Andre blomstrende trær

Mellom-Amerika har mange blomstrende trær inkludert calabash (Crescentia cujete), som er grønn som kan nå 35 fot høy. Den produserer gulaktig-grønne blomster formet som kopper med rød-lilla veining gjennom dem. Den rosa trompet eller Tabebuia ipe treet, har klynger av strålende rosa blomster formet som trompeter.