Sentral aircondition problemer

April 22

Sentral aircondition problemer

Når sentral aircondition utvikler problemer, påvirker det hele huset. Luftsirkulasjon og temperaturkontroll er to mulige problemer med sentral aircondition og problemene eskalere verktøyet kostnader over tid.

Luftstrøm

Det er viktig å opprettholde en optimal luftstrøm med sentral aircondition. Skitten luftfiltre er den viktigste årsaken til redusert luftstrøm. Rusk buildup på luftfiltre stopper sirkulasjonen og gjør systemet jobbe hardere.

Kondens

Sentral aircondition systemer lage kondens når de opererer. De har avløpsrør og pumper håndtere denne operasjonen. Linjene bli tett til tider, og pumper funksjonsfeil. Linjene kan fjernes eller erstattes. Pumper krever vanligvis kvalifiserte teknikere å reparere dem..

Kjøling

Fordamperen og kondensatoren spoler kontrollere temperaturen i systemet. Fordamperen coil i enheten skaper problemer når det fryser, som krever slå systemet og ringer en reparasjon selskap. Utendørs kondensatoren spoler slutte å kjøre. De har vanligvis en tilbakestillingsknapp som må overføres til hvile.