Sensorer for å sikre eldre og hjemme

September 2

Sensorer for å sikre eldre og hjemme

Sensorer sikrer at eldre mennesker som bor alene ikke er helt alene. Med hjelp av teknologi, kan pensjonister forbli i sine hjem, levende uavhengig. Uten sensorer må de kanskje bor i sykehjem eller en assistert-levende anlegg. Sensorer montert i hele hjemmet til en eldre foreldre eller relativ varsle en overvåkingstjeneste når eldre person trenger hjelp, som i sving kontakter familiemedlemmer eller andre som kunne hjelpe pasienten.

Bevegelse Sensor

"eNeighbor" er et system som registrerer bevegelser av pasienter, rapporterer The New York Times. Et lignende system er tilgjengelig fra leve uavhengig gruppen rapporterer CNN Money. Disse enhetene bruker trådløse sensorer som oppdager bevegelse. De fungerer ved videresending av informasjon til en sentral overvåkingssystem hvis bevegelsesmønstre for pasienten er uvanlig, som bor på badet for en lengre periode. Hvis det skjer, vil noen av overvåking selskapet kaller pasienten. Hvis personen er selskapet overvåke ikke svarer telefonen, gå samtaler ut til folk på liste, for eksempel en nabo, slektning eller en bygning manager. Hvis nødvendig, går en samtale til 911.

Data Sensor

New York Times rapporterer at Meridian helse har et program som involverer en boks som registrerer pasienter livsviktig underskriver. Enheten ber pasienter å veie seg og svare på spørsmål, som om det er noen problemer med å puste eller hvis pasienten har hovne ankler. Blodtrykket opplesninger er også del av prosessen. Når pasienten angir opplysninger, går til Meridian helse. Hvis avlesningene indikere at pasienten trenger oppmerksomhet, kaller sykepleier. Hvis ingen svarer, varsler sykepleieren 911.

Pille sensoren

Noen pensjonister ta 20 piller eller mer om dagen og har problemer med å holde orden på dem. Et elektronisk system krever folk når det er på tide å ta en planlagt pille. Hvis pasienten ikke svarer at hun tok pillen, går et varsel til en utpekt person.