Seng rammestiler

June 9

Seng rammer kommer i en rekke stiler og flere forskjellige størrelser. Velg en seng ramme passer best til dine behov, kan du vurdere pris, comfort, design, der det skal finnes og hvor mye bruk det vil bli. Seng rammestiler skiller seg ikke bare i utseendet, men også i typer materialer brukt i konstruksjonen.

Stiler

Seng rammer kan variere fra elegante tradisjonelle til moderne. Populære seng rammestiler inkluderer en baldakin seng med fire innlegg, en sleden seng med en ytre buede hodegjerde og footboard, og en plattform seng med enkle og nøytrale.

Materialer

Noen materialer som brukes til å konstruere en seng ramme omfatter metaller som kobber eller jern; solid hardwoods, som kan variere fra mørk kirsebær til lys eik; og syntetiske materialer som faux skinn og sponplate.

Størrelser

Generelt, seng rammer kommer i fire standard størrelser: twin, full, dronning og konge. Skreddersydd seng rammer kan konstrueres, på hva som kan være en betydelig ekstra kostnad, til lengre lengder eller utvidet bredder.

Miljøvennlig rammer

Hvis du foretrekker en øko-vennlig seng ramme, velge en treramme gjort fra bærekraftig forvaltet skog (se etter et Forest Stewardship Council sertifikat) eller laget av konstruert bambus.

Moro fakta

Velg en seng rammestil som passer deg og gjør at du føler deg komfortabel fordi du vil sannsynligvis bruke en betydelig mengde tid med den: Ifølge en BBC rapporterer søvn, vi bruker om lag en tredel av våre liv sover.