Sement Patio instruksjoner

June 26

Bygge en betong patio kan være en flott tillegg til eventuelle verftet. Betong er en relativt billig materiale som tåler tiden tid. Betong krever mindre vedlikehold enn bestemte strukturer som kortstokker også. Sement uteplass krever flere dager igjen av din tid.

Planlegging

Start med å måle ut ønsket bygningen området for patio. Når du har en idé om hvor stort du ønsker konkrete patio skal, ring nytten selskapet og ha dem komme til ditt hus og vurdere hvorvidt det er underjordiske telegrammer du nød å bekymre. For en 10-fots-av-10-fots terrassen som er seks inches dyp må ca 50 poser med sement. Ta målene til butikken din lokale oppussing og bekrefte hvor mye sement må. Du trenger også å bygge en ramme for sement patio. To av seks Trestykkene er et vanlig valg for sement patio rammer.

Prep din uteplass

Når du har alt materiell klar til å gå, er det tid for å starte graving. Grave et hull som er seks inches i bakken. Deretter bør du opprette din ramme eller "form," av fôr yttermargen din uteplass med to av seks styrene og pounding styrene i bakken sikkert med en gummihammer. Det er en god idé å legge et par inches av grus ned i bunnen av hullet og kompakt det ned med en hånd tukle for å sikre lated utkjørt. Spray toppen av grus med slange og klar til å legge din sement.

Sement arbeid

Ferdigblandet betong er den enkleste å jobbe med fordi alt du trenger å gjøre er å legge vann. Følg instruksjonene for pakken og blande din betong i en trillebår og deretter din støpe i den indre kanten av rammen. Det er vanligvis lurt å bruke en hånd sabotasje komprimere sement å sørge for at det fylles i hele området riktig. Når du har fylt i skjemaområdet, bruke en to av fire eller to av åtte bord og dra den over overflaten nivå ut sement. Du bør kutte sammentrekning ledd hver fire fot eller så ved hjelp av en to-av-åtte og skyve kanten av styret i overflaten av betongen til å danne en groove ca 1/2 tommers dyp. La sement tørr i minst 24 timer før gå på den.