Sement lim fjerning

August 1

Gummi sement er en populær sement limet som ofte brukes i skoler og hjem Håndverksprosjekter. Men noen ganger søl kan skje. Unngå utilsiktet program ved å legge aviser over arbeidsplassene som vil fange drypper. Hvis du tilfeldigvis bruke det på et område, kan du bruke en av flere løsemidler for å fjerne den.

Peeling det

Når det tørker, har gummi sement et hardt og fleksibel bånd. Ofte, kan du fjerne den ved å trekke det av overflaten av noe. Hvis kan ta en stund til å plukke ut alle brikkene. Bruke pinsett og fingrene Peel opp alle biter av gummi sement.

Vann

Hvis limet har bare dryppet, tørke det med en klut fuktet i klart vann. Dette er ofte den eneste skrittet du må ta hvis sement limet er fuktig eller hvis det nylig har tørket. Fjerne limet så snart som mulig for å sikre at det ikke kurere, og forherde.

Vaselin

Sement lim fjerner ikke lett fra stoff. Hvis dette er tilfelle, bruk petroleum gelé for å smøre limet. Bruke en liten mengde gelé herdet limet. Gni petroleum gelé i limet. Hvis limet ikke har helbredet for lenge, det bør ballen og du vil være i stand til det løsner. Gelé fungerer ved å arbeide seg materialet og lim og smøre det nok slik at du kan fjerne den.

Rubbing alkohol

Bruke rubbing alkohol på en ren klut. Legge klut over gummi sement og la den sitte i flere timer. Hold kluten våt samtidig. Rubbing alkohol vil mykne sement limet slik at du kan tørke den eller skrape den av.