Sement Bond verktøy

July 3

Sement Bond verktøy

Overflate bånd sement brukes i en prosess som kalles "tørr stabling" for murvegger. Denne århundregammel bygning teknikken gir en sterkere struktur enn mortared metode, ifølge den naturlige hjem bygge kilde. Bare det første kurset er mortared for å etablere lodd. Ingen spesiell type blokk er nødvendig som du kan bruke noen god kvalitet blokker for denne metoden. Standard blokkere legging verktøy er nødvendig.

Blyant hodet Vibrator

Fylle celler i veggen blokk med betong eller sand og vibrere veggen for å unngå luftbobler. Luftlommer i veggen kan redusere sin styrke. Et konkret vibrator er en maskin med en lang vibrerende aksel. Akselen settes ned gjennom cellene i blokken og vibrasjon av skaftet fører fyll materialet å bosette, fjerne luftlommer. Kjøpe eller leie en relativt billig betong blyant vibrator fra din lokale oppussing center.

Hånden pumpen sprøyta

Overflate bånd sement (SBC) er lik mørtel og betong ved at du må holde den fuktige til den tørke sakte for optimal styrke. Når blokkene er stablet, gjelde SBC utvendig sidene av veggen i henhold til instruksjonene på etiketten. Bruk SBC én veggen når den er ferdig. Dis veggen noen ganger per dag som du fortsetter å bygge andre vegger. Gjenta denne prosessen for alle veggene.

Søknad verktøy

En pool flyt er en hockey rink-formet applikator brukes gjelder SBC. Et basseng flyte med magnesium blad er foretrukket av mange frimurere på grunn av sin evne til å åpne porene i sement blokker for bedre vedheft. Magnesium bladene er også rust bevis, lett, tykk og sterk. En darby er en lang, to-hånds leveler brukes til flat-nivå SBC på store flater ganske raskt.