Self-Pollinating dverg epletrær

March 19

Self-Pollinating dverg epletrær

Epletrær er ikke self-pollinating. De trenger en annen sorten nær av for overføring av pollen. Å vokse et eple er treet som self-pollinates en utfordring. For å kunne gjøre det en dverg er en praktisk prestasjon at patio og liten bakgård eierne vil finne nyttig. Ikke lenger må de plass til to store epletrær å få epler. Ett tre og masse epler er absolutt en fin fremme i botanikk takket være prosessen av pode.

Dverg pode

For å få en sunn dverg krever epletreet en rask lager fra et normalt lite tre, som en crabapple treet. Growers har jobbet med dwarfing trær i flere tiår og har sine favoritt dverg treet grunnstammer som passer deres klima. Når rootstock er om 3 år gamle med en sunn rotsystem, de pode en gren fra et spesielt valgt epletreet på rootstock og fjerne grenene fra rootstock. Noen nye vekst er nå valgt apple, men det vil bare vokse så stor som størrelsen på den opprinnelige rootstock treet.

Velge kultivarer

Siden epletrær trenger to kultivarer for en vellykket pollinering, må pode minst to kultivarer av epler på den dverg rootstock. Velge faktiske eplene at du kan være en morsom prosess og hvis du lære pode prosessen, kan du finne at du vil prøve å vokse flere varianter på ett tre. Vanligvis vigør på epletreet er koblet til kamp kraft av rootstock, men det er hundrevis av varianter å velge mellom. Når du har en rootstock, er prosessen med å finne apple avdelinger eller de fleste bruke pode enkel.

Bier

Selv om du kan ha en selvstendig, trenger self-pollinating epletreet, du fortsatt bier. Oppfordre bier til hagen din ved å plante blomster attraktiv for dem. Hvis du flette plantings som gaillardia, salvie, Aarvik, gumplant, tansy, salvie og valmuer rundt trærne, kan du forvente en økning i bier og en nedgang i skadedyr.

Omsorg

Dverg epletrær trenger litt ekstra forsiktighet. Ikke bare gjør de har en mindre rot-systemet og krever derfor ekstra vanning, grenene må også støtte. En av de største problemene av en dverg frukt er dens manglende evne til å holde vekten av treet selv med den ekstra vekten av frukt kommer innhøstingen. Beskjæring er ikke så viktig som større Epletrærne, men du må holde treet trimmet av døde grener og skjev vekst.