Seks viktigste måter å omsorg for en eremittkreps

April 3

Seks viktigste måter å omsorg for en eremittkreps

Med riktig kjærlighet og omsorg, kan land eremittkreps leve opp til 25 år som kjæledyret. Marine eremittkreps forskjellig som de lever i havet full tid. Omsorg for en eremittkreps tar innsats og tid å sikre et lykkelig og trygt miljø. Disse skjøre skapninger må forstås og som HermitCrabAssociation sier, «de er ikke kast kjæledyr.»

Opprette et godt hjem

Men krabber kan bli brakt hjem i en liten plast tank, trenger de en 10 gallon, glass tank med en maske eller plastdekselet, komplett med luft hullene. Wire hjem anbefales ikke i henhold til HermitCrabAssociation.com.

Fyll den med sand, knust koraller og komprimert kokos fiber, alt materiale som er lett og morsomt for din krabbe å grave i. Eremitt-crabs.com sier ikke bruker noe stygg luktende sand. Ikke bruk vanlig skitt insekter og bakterier.

Gir varme og fuktighet

Krabber puste gjennom endrede gjellene trenger fuktighet for å holde seg i live, eller de vil kvele. En luftfuktighet måle/hygrometer er en viktig del til deres bolig.

Ifølge HermitCrabAssociation.com er"ideell luftfuktighet mellom 70 og 80 prosent relativ. Derimot, er de fleste husene bare på 40-50 prosent." Ikke la din huset fuktighet falle under 65 prosent eller få høyere enn 85 prosent som raser mold; begge situasjonene er usunn.

Et annet viktig element er et termometer siden krabber trenger varme. Temperaturen skal konsekvent mellom 75-85 grader. Nettstedet HermitCrabAssociation advarer, "hvis temperaturen faller under 70 grader for lenge, de begynner å gå sovende, og kan ikke overleve."

Opprette varme, bruker en moon natt glød lyspære sier foreningen. Unngå varmeovner under din tank fordi de ikke varme opp tanken riktig. Også Heten lamper kan brenne en krabbe, så stokk med en 25 watts pære for en 10 gallon tank. "Spesiell natt eller månen-glød pærer er best, siden krabber er nattdyr, og de kan holdes på natten," sier HermitCrabAssociation.com

Drikking og bading

Levere bolle en mat og to vann boller. Fyll med vann på flaske, og den andre med salt vann. Ifølge HermitCrabAssociation.com, dette tillater dem å "regulere deres saltholdighet, som er avgjørende for å opprettholde deres skall vann og helse." Rettene må rengjøres og skrubbet ukentlig.

Alltid inkludere en gren eller svamp i vann retter slik krabbe får. Ellers kan det drukne i bollen.

Middag

Mate din eremitt spesialiserte krabbe mat fra pet lagre men også behandle ham til kokt egg, kjøtt, fisk, frisk frukt eller grønnsaker. Fjerne maten en dag senere å forhindre mugg og bakterier. Eremitt-Crab.com råder kalsium pulver og knust cuttlebone.

Tilby spilletid

Krabber også nyte klatring så holde drivved, kunstige planter, store korall, cork bark eller keramiske slott i tanken. De er også sosiale skapninger som bo sunnere når de har en ledsager hvis ikke en gjeng venner for selskapet. Til tross for at bør elementene det kan klatre brukes som noe den kan gjemme i også. Le hjelpe krabber hvile og har en sjanse å molt fra andre krabber.

Tid å molt

Hver månedene, vil din krabbe kaste hans exoskeleton og vokse tilbake lemmer. Det er normalt at han forsvinner for et par dager og HermitCrabAssociation.com advarer for å la ham være i denne perioden. Ikke "hjelp" dem fjerne deres hardt skall fordi det kan skade dem og ikke fjerne kasserte skallet. De vil spise exoskeleton for nødvendige næringsstoffer.