Sealcoating Spray Tips

June 21

Sealcoating Spray Tips

Sealcoating brukes til å beskytte asfalt fra oksidasjon og vinter sprengning, som kan skade holdbarheten av asfalt. Hvis du vil bruke sealcoat, brukes sealcoating tips. Sealcoating tips er produsert med flere ulike funksjoner som du bør vite om før du kjøper et sett av sealcoating tips for sealcoating systemet.

Sealcoating størrelsen

To forskjellige størrelser er hvordan sealcoating tips selges: en 1/4-tommers tips og en 3/8-tommers spissen. Disse to forskjellige størrelser er kompatible med ulike sealcoating systemer. Så før du kjøper et segl belegg tips, bør du sørge for at spissen samsvarer med anbefalt størrelse for systemet.

Spredning og PSI vurdering

Sealcoating tips er også vurdert av spredning og pund pr. kvadrat tomme (PSI). Hvor vises som spredning/PSI. De fleste sealcoating spray tips har en spredning av 80 grader, noe som betyr at munnstykket på spissen er bøyd i 80-graders vinkel. Sealcoating tips kommer vanligvis med PSI rangeringer av 20, 30, 40, 50 og 70. Du bør forsøke å matche PSI vurdering av tips at sealcoating systemet.

Standard Tips

Standard sealcoating spray tips er produsert av herdet stål. Herdet stål tips er rimelig og brukes for de fleste hjem sealcoating jobber.

Alternative Tips

Produsert ved hjelp av andre materialer, inkludert rustfritt stål, keramikk og polymer, brukes disse alternative typer sealcoating spray tips vanligvis for sealcoating jobber som bruker høyere PSI karakterer og generelt koste mer enn standard herdet stål tips.