Scuff fjerning fra kvit porselen

March 10

Scuff fjerning fra kvit porselen

Porselen er laget av komprimert leire pulver. Produsenten branner brikken i en ovn og gjelder en glasur eller forlater lakken. Absorpsjonshastigheten av porselen er bare 5 prosent, noe som gjør det et godt produkt for synker, badekar og toaletter. Dekorative porselen elementer kommer sjelden i kontakt med slipende materialer som la slitemerker og moderne vasker, badekar og toaletter er vanligvis glasert slik den ytre overflaten er beskyttet mot skraper; men gjør noen retro design bruk av unglazed hvite porselen i kjøkken og bad. Slitemerker er vanlig på glatte overflaten av denne typen unglazed porselen.

Årsakene

Du kan gjøre en skrapemerker mark på kvit porselen vask med gryter og panner brukes til matlaging. Når du tok oppvasken, kan sølvtøy la når dratt over bunnen av vasken. Slitemerker kan også skyldes bruk av rengjøringsmidler som saumfarer pulver eller flytende rengjøringsmiddel ikke designet for din type porselen. En rengjøring svamp med en skure side kan også la de avslørende mørke riper på overflaten av din porselen.

Rensning Valgmulighetene

Flere varianter av ikke-slipende flytende rengjøringsmiddel fungerer godt for å fjerne slitemerker. Bruk en svamp eller en myk klut for program og opprydding. Butikk - og navn-merkevaren magic rengjøring svamper laget for kjøkken og bad programmer er laget for å fjerne slitemerker på porselen. Med noen produkter skal overflaten være tørr; med andre må porselen overflaten være våt for at produktet skal fungere. Les instruksjonene for programmet og produsentens anbefalinger for bruk før du kjøper noe produkt å rengjøre hvitt porselen.

Hjemmelaget rettsmidler

Hold din rengjøring regning til et minimum ved hjelp av en hjemmelaget middel fjerne slitemerker. Blekemiddel og en svamp tar litt innsats, men resultatene er en ren, desinfiseres overflate. Natron fungerer også; dempe bakepulver overflaten og dryss over området. Dekker natron med en ren klut eller papir håndkle og våt overflaten med hydrogenperoksid. Tillate dette å sitte i en halv time og deretter fjerne papirhåndklær. Skyll området med rent vann. Slitemerker burde være borte.

Vedlikehold

Hold din hvitt porselen ser rent med rutinemessig vedlikehold. En rask skrubbing når retter eller etter et bad fjerner alle lys slitemerker. Bruke et bad matte eller vask gummimatte for å unngå skraper i tilfelle noe slippes på overflaten. Unngå sterke kjemikalier eller produkter som etsende rengjøringsmidler, som kan flekken overflaten.