Schlage lås reservedeler

March 1

Schlage lås reservedeler

Schlage har vært en stor produsent av låsing enheter 90 år, ifølge firmaprofilen. Alle låsing produkter produsert av Schlage komme med en instruksjon og installasjon håndbok som viser delenumrene for reservedeler for hver enhet. Det er billigere å erstatte den skadede delen av Schlage lås enn det er å erstatte hele samlingen.

Trimme montering

Trim montering av Schlage lås er innsiden av enheten. Hver modell eller Schlage produkttype har hver enkelt del i Servicehåndboken som leveres sammen med produktet. Fastslå hvilken del er feil eller skadet og bestille den reservedel å løse problemet.

Knott eller Lever montering

Samlingen knott eller spaken er dørhåndtak en Schlage låse enheten. Håndtakene kommer i forskjellige design, som georgisk, Levron eller bane. Hvis referansen er skadet på Schlage lås, avgjøre hvilke design det er og bestille en erstatter håndtak. Du må også vite hva type av avslutning knotten samlingen har. Schlage låser har smijern, messing eller rustfritt stål finish.

Låsene

Låsen av Schlage lås er en projektorenhet eller -del. Selskapet tilbyr en død klinke, vår klinke eller rabbeted lås med streik plate, så du må vite hvilken type din Schlage lås bruker før du bestiller en låsen.

Streik

Strike plate Schlage lås er delen som festes til dørkarmen. Strike platene kommer med rette hjørner og runde hjørner som forskjellige størrelser og former. Servicehåndboken vil fortelle deg lengden og størrelsen på din bestemt streik plate.

Sylinder

Sylinder av Schlage lås er delen der du setter inn nøkkelen til å låse eller låse opp dørhåndtak. Hver sylinder montering forskjellig type lås. Sylinderen er en presisjon enhet med små toleranser, så bestille riktig sylinderen er en viktig når du reparerer en Schlage lås. Du kan bestille enkeltdeler av sylinderen, men med mindre du har erfaring som en Låsesmed, er det best å bestille hele sylinder forsamlingen.