Savory grytestek

October 2

Kjære elsket av mange som en trøst mat, bringer en grytestek saftige godhet til middagsbordet. Smaksprøve biff kokker sakte, utvikle mellow, salte smaken kjøttet og alle tilhørende grønnsaker. Typisk tillegg til en grytestek panne er løk, gulrøtter, poteter og noen ganger selleri. Som grytestek kokker, oppretter sin egen saus fra safter Hentet fra kjøtt. Forbereder potten steker er en lett oppgave.

Kutt av storfekjøtt

Flavorful men mindre-anbud kutt av storfekjøtt er ideelle for å lage grytestek; når langsom kokt i væske, blir fibrene veldig øm. Velg et kutt som er sjenerøst marmorert for den beste smaken, eller velg et kutt med mindre fett for en sunnere steke. Potensielle potten steker finnes i kutt som chuck arm eller skulder potten steker, chuck øye, brystkasse eller blad steke. Nederst runde steke er et slankere valg, som øyet runde.

Ovn Cooking

Potten steker småkoke i flere timer i ovnen, blir gaffel ømme. Grytestek først seared på alle sidene i en stor matlaging panorering, så plassert i en ildfast bakervarer parabol. Hvis bruker en nederlandsk ovnen, kan svi og stek kjøttet i samme gryte. Flytende og smakstilsetninger legges neste og grønnsaker kan plasseres rundt utsiden av steke. Kjelen er deretter dekket svært tett med en kraftig, godt utstyrt lokk eller aluminiumsfolie. Tid brukt i ovnen vil variere avhengig av steke, men en gjennomsnittlig 3 pund steke bør ikke ta lenger enn to og en halv til tre timer på 350 grader Fahrenheit.

Stovetop matlaging

Grytestek kan være seared deretter utsmykket med krydder, grønnsaker og væske, og ulmet på lav varme i flere timer i en dekket gryte. Dyp støpejern panner er ideelle for dette, forutsatt at de har en tettsittende lokk. Nederlandske ovner fungerer bra, også. Sjekk grytestek ofte. Hensyn må tas for å sikre at væsken ikke koke bort. Med denne metoden brukes noen ganger en Gryteunderlag å holde kjøttet av bunnen av kjelen.

Langsom komfyr

Grytestek kan plasseres i en treg komfyr tidlig på dagen og glemt før middag. En gjennomsnittlig størrelse steke kokker på lav i opptil åtte timer og høye for fire. Likhet med metoden ovnen steke seared på alle sider først og deretter plassert i komfyren flytende og ønsket smakstilsetninger og grønnsaker. Denne meget langsom metoden vil gjengi en grytestek så øm at det kan være vanskelig å løfte av komfyren i ett stykke. Med en langsom komfyr, er det fristende å løfte lokket sporadisk, men med mindre du vil legge til grønnsaker i matlaging, det er ikke en god idé. Slow komfyrer må sakte komme tilbake opp til temperatur, og legges til totalsummen steketiden.

Trykkoker

Trykkokere redusere tiden det tar for potten steker å få gjort. Kjøttet er seared, alle tilhørende elementer legges, deretter steke er satt under press. Dampen som danner fra væske kokker kjøttet raskt og tenderizes det samtidig. En 3 pund grytestek skal koke i ca 45 minutter ved et trykk på 15 lbs. per kvadrattomme, gjør måltid forberedelse enkelt på slutten av en travel dag.

Smaker

Den klassiske flavoring en grytestek er med en pakke av tørr løksuppe mix, typen som brukes for løk dukkert og en boks krem av soppsuppe. Enten spre suppen over steke og dryss med tørr suppe miks eller blande de to smakstilsetninger sammen og deretter spre den på steke. Dette gjør en solid saus å følge steke og skje over en siderett som stekte poteter eller ris. For en zesty grytestek, plasserer seared kjøttet i pannen og hell salsa over den. Stek som vanlig og bruke resulterende tomat saus over polenta eller ost grits. En lettere grytestek resultater når seared kjøttet er dekket med enorme mengder med hvitløk, sjalottløk, rødvin og sopp.