Sandstein vann funksjoner

May 17

Sandstein vann funksjoner

Sandstein kan gi fantastiske vann funksjoner for bolig landskapsarbeid, både i form av resirkulert gamle brikker og fra nylig kuttet blokker og plater. Steinen er porøs & mdash, selv om spesifiserte sandstein holder vann & mdash, og over tid, legge til sjarmen av brikkene. Søke etter antikke industrielle elementer å gjenbruke, eller velg vakre nyanser av nye stein for vannfall og dammer.

Ukonvensjonelle og tradisjonelle fontener

En gammel møllehjul blir en burbling hage fontene med overlegg historie. Store, tunge sandstein hjul ble brukt til å male korn i møller drevet av brenner eller bekker. Beleilig, de har et sentralt hull allerede. Angi en møllehjul i en dam, eller på en base av bergarter å være en pondless fontene, og koble til en vannslange og pumpe. Vanntrykket kan justeres boble ut toppen av hullet og over en horisontal møllehjul, eller hjulet kan angi de og gjennomgripende vannet vil danne en waterwall eller foss som skyter ut og over steinen.

Sandstein brukes mer forseggjort og tradisjonell hage fontener som kopiere tegninger av berømte slott eller eiendom hager. Disse fontener kan ha flere, nivåbasert nivåer fylt med utskårne cherubs og engler eller andre skulpturelle pynt.

Fish Pond gjennom

En stor antikke eller moderne sandstein gjennom kan brukes på nytt som en fiskedam eller vann hage & mdash, med ettall Advarsel: sandstein er porøs, så en vanntett forsegling krever svært finkornet sandstein eller tillegg av en dam rutefly eller fugemasse. Med en finkornet sandstein kan oppleve liten vanntap, vil inkorporering av en vann stuss eller gjenfyllbare fontenen i design holde fishpond toppet opp, med noen overvåking. Plante dammen med flytende vann planter og kant med gress vokser ut av sunkne beholdere. Don & rsquo; t overfylle fisken. Store koi trenger masse plass & mdash; og foreta en betydelig rotet som kan føre til alger problemer. Pass på at dammen har noen skyggen, bruke mindre gullfisk og rådføre deg med en ekspert på akvariet tilbudet justere fisk valgene til grensen av dammen.

Sandstein skive Waterwall

Montere en skive av sandstein mot en gårdsplass eller garasje veggen, oppkvikkende stein noen inches fra veggen og skrå det litt utover nederst. Plasser en vann nedslagsfelt under hellen som vil holde en sirkulerende pumpe og dekorative river steiner. Kjøre vannslange eller rør fra pumpen, opp på baksiden av båren, og sikker på toppen slik at vann vil smitte over kanten, men slangen vises ikke. Sandstein waterwall mørkner der det absorberer vann og vil erodere veldig lett over lang tid, slik at det ser mer og mer som en naturlig innslag i landskapet.