Sand papir å bruk når Refinishing møbler

April 20

Sand papir å bruk når Refinishing møbler

Refinishing møbler begynner med fjerning av den gamle finishen. Dette kan gjøres med kjemiske strippere, men sandpapir er det vanligste verktøyet og er mye mindre giftig. Velge blant en rekke tilgjengelige sandpapers krever å vite forskjellene mellom dem.

Typer

Slipemiddel overflaten av sandpapir er laget av en rekke materialer. Garnet er ment for sliping uferdige tre; kantene knivskarpe gjøre rent riper i skogen. Aluminiumoksid partiklene er tøffere enn garnet papiret, og det fungerer best på vanskeligere flater og skogen. Silisiumkarbid papirer er effektivt for å skjære gjennom hardt, alderen utførelser.

Karakterer

Sliteegenskaper av sandpapir er vurdert i en numerisk rekke grits. Høye tall angir en finere grus laveste tallene er den groveste og mest slipende, papirene. Lave karakterer som 30 eller 80 er vanligvis forbeholdt for forming og sammenslåing av tre. Bruker en papir av denne grus vil skjære gjennom den gamle finishen, men kan endre overflaten av underliggende tre utilsiktet. En høyere grus 160 eller 220 vil fjerne mål uten omforme tre under.

Spesialpapir

For store flate overflater gir sandpapir som er støttet med tykt papir eller klut den rette blandingen av sparsommelighet og lang levetid. Klut-støttet sandpapir er også produsert i lange, smale strimler som kan brytes rundt sylindriske former på møbler for sliping. En spesialitet sandpapir kalt sliping string er laget av ledningen impregnert med aluminiumoksid partikler. Det er nyttig for sliping i sprekker på kantene eller slått komponenter.