Sand og male taket

November 12

Sand og male taket

Male taket er en rask måte å Gran det opp eller gi rommet en makeover. Enten du er lei av gjeldende farge eller maling er gammel og chipping, bruke maling riktig hjelper sikre et tilfredsstillende resultat. Før male taket, er sliping nødvendig å fjerne løs maling.

Instruksjoner

•Lay drop kluter møbler og tepper å beskytte dem mot maling. Fjerne alle takvifter, lysarmaturer eller andre elementer som henger fra taket som kan forstyrre maleri.

•Scrape bort noen løs maling med en sparkel. Sand over området med fine-korns slipepapir å glatte overflaten. Du bør også sand på steder der det er feil i overflaten, som bobler eller drypper i eksisterende maling.

•Mix to gallon varmt vann og 1/4 kopp trisodium fosfat i en bøtte. Fukt en svamp med støvsugeren og skrubbe taket for å fjerne smuss, fett, skitt og sliping støv. Skyll taket grundig med en ren svamp og ferskvann.

•Apply maler bånd langs veggene hvor de møter taket. Bruke tape så nær taket som mulig. Tape bør også brukes rundt foten av noen inventar som hang i taket, som vifter eller lys.

•Mix en kan tak maling med en maling rørestang. Hell den i maling skuff.

•Paint omkretsen av taket med en tre-tommers maling pensel. Tilbake pensel over eventuelle områder der malingen er tårnet eller drypper har dannet.

•Paint store areal på taket med en maling roller knyttet til en utvidelse stangen. Bruke maling på taket ved å gjøre "W" formasjoner med din maling roller. Arbeid i deler av ca 3-ved-3 fot. Kjør valsen lett over overflaten i stedet for å trykke for hardt og forårsaker linjer i maling. Fortsette rullende i en "W" mote til en hel del er fylt ut. Overlappe hver del litt for å gi selv dekning. Gjenta denne prosessen for å male hele taket.

•Tillat taket tørke helt etter maling produsentens instruksjoner. Bruke en andre strøk maling på taket, hvis ønskelig, å oppnå utseendet du ønsker. Etter den siste strøk har tørket, ta av maleren bånd og erstatte eventuelle inventar som ble fjernet.