Sammensetningen av Miracle Gro gjødsel

October 3

Sammensetningen av Miracle Gro gjødsel

Miracle Gro er merkenavnet plante mat for plener, potteplanter, grønnsaker, ornamentals og andre planter. Det er en syntetisk gjødsel, betyr det ikke er godkjent for sertifiserte økologiske gårder, men dets ingredienser fungerer godt for de fleste hager.

N-P-K forholdet

Ulike Miracle Gro produkter har litt forskjellige N-P-K. Standard produktet inneholder forholdet mellom 15-30-15, som gir det nok nitrogen, fosfor og kalium å ernære de fleste typer planter og hjelpe planter produsere mer blomstrer.

Ammonium fosfat

Ammonium fosfat er en vanlig ingrediens i syntetisk gjødsel. Dens høy konsentrasjon av fosfor representerer 46 prosent av det totale volumet, ifølge nettstedet Simplot plantenæringsstoffer. Puster røyk av ammonium fosfat kan irritere Slim membraner.

Mindre ingredienser

Miracle Gro inneholder også urea, kalium klorid og inert ingredienser. Urea er ammonium cyanate, en vanlig plante mat ingrediens. Kalium klorid hjelper planter vokse og produsere blomster og frukt. Det kan skade huden, øyne og---ved innånding---lungene.

Miracle Gro er fri for tungmetaller som er ofte funnet i inert materialet av andre gjødsel, ifølge boken "Skjebnesvangre Harvest".