Sammensatt vs Vinyl rekkverk

June 30

Sammensatt vs Vinyl rekkverk

Rekkverk og andre trim brikker er den siste finpussen å en nyinstallert dekk. Kompositt og vinyl terrassebord andre materialer blir øke populært på grunn av interessen for miljøvennlig byggprodukter.

Kompositt

Taktekking komposittdeler er mest ofte plast eller tre fiber. Den vanligste materialet er høy - og lav - density polyetylen plast. Dette materialet kommer fra resirkulert melk mugger og plast dagligvarer poser. Rekkverk er tilgjengelig som samsvarer med de fleste typer terrassebord materiale. Rekkverk ikke splinter eller forfall. Lite vedlikehold og lang levetid på denne typen produktet gjør det til et populært alternativ for dekk og rekkverk.

Vinyl

Vinyl terrassebord materialer har ingen tre fiber. Dette materialet er laget av PVC og inneholder glass og/eller karbon fiber. Rekkverk som samsvarer med noen typer terrassebord er tilgjengelig. Forbedringer til vinyl terrassebord de siste årene har gjort dette produktet mer populær enn tidligere. Produksjonen av dette produktet gjør ikke bruk av resirkulerte materialer.

Sammenligning

Sammensatt terrassebord består av 10 til 60 prosent resirkulert produkter, gjør den mer miljøvennlig enn vinyl. Denne terrassebord leveres i solid, hul og riflet varianter, med tykkelser opptil to inches. Vinyl er tilgjengelig i fast eller hul, og omtrent en tomme tykk. Vinyl er også tilgjengelig i ½-tommers tykkelse som kalles over taktekking. Den er utformet til å bli lagt over gamle tre terrassebord. Vinyl er dyrere enn trelast og komposittmaterialer. Fra 2010, vinyl har økt i popularitet, men har ikke overgått andre alternativer.