Sammensatt terrassebord ideer

September 10

Sammensatt terrassebord er et populært alternativ til tradisjonelle tre terrassebord. Med fremskritt innen teknologi, kan du bygge en kortstokk som er svært motstandsdyktig mot daglig slitasje og værforhold. Sammensatt terrassebord restene Tryggere for lengre perioder enn tre terrassebord gjør.

WeatherReady terrassebord

WeatherReady terrassebord er høy styrke, slitesterkt kompositt terrassebord materiale laget av mobilnettet pvc. Dette terrassebord materialet vil ikke bli farget eller riper med daglig slitasje. Værforhold påvirker ikke WeatherReady terrassebord, slik det er utformet for ikke å sprekk, fordreie, splinter, mugg eller delt. Insekter vil ikke spise det, siden den er laget av pvc. WeatherReady er tilgjengelig i forskjellige utførelser og farger.

DeckRite Vinyl gulv

DeckRite Vinyl gulv kan installeres over eksisterende dekk eller bygget som en ny kortstokk. Denne formen, vann og sklisikre terrassebord materiale er tilgjengelig i fire farger. Sammensetningen av terrassebord materialet er uvanlig, det består av en kraftig polyester materiale innkapslet i lag av vinyl film. Produsert for å tåle tunge foten trafikk og elementene, kan DeckRite Vinyl gulv brukes i de fleste situasjoner.

LockDry aluminium terrassebord

LockDry aluminium terrassebord oppretter en vanntett og sømløs gulvflaten, samt å være vedlikeholdsfritt. Deler av sommerhalvåret materialet interlock sammen for å eliminere den pre boring kreves med mange terrassebord alternativer. Tilgjengelig i fire farger, LockDry aluminium terrassebord forblir kjølig å ta i sommermånedene og er ikke glatt.