Sammenligning av Foundation reparasjon

July 13

Det finnes flere metoder for å reparere sprekker eller snorkle grunnlag. Noen metoder er mer effektive og dyrere enn andre. Sammenligne metodene annet grunnlag reparasjon lar et hjemme- eller eieren velger den riktige metoden for hennes reparasjonsbehov og budsjett.

Bell-Bottom-metoden

Fordelene i metoden bell-bottom pier foundation reparasjon vesentlig oppveier ulempene, gjør denne metoden den foretrukne metoden for Dawson Foundation reparere selskapet i Texas. Denne metoden består av stål armeringsstål-forsterket pirene, ca åtte til 15 fot lang, strukturert under eksisterende grunnlaget for bygningen. Akselen av bryggen er flere inches tynnere enn basen, og gir den klokke bunnen metoden navn. Stål armeringsstål bitene holde bryggen fra bryte fra hverandre, i tillegg til andre sikkerhetsfunksjoner designet for hver pier. Denne metoden krever de mest tørketid, mer, mer utgifter og skaper betydelige problemer når feil konstruert.

Trykket spuntveggstål metoder

Det er flere ulemper i metoden presset spuntveggstål foundation reparasjon enn fordeler. Dette er metoden som påler er installert og det faktum at ingen stål rebar forsterkninger er inkludert. Påler er drevet ned i bakken av vekten av huset og ofte bli feiljustert, ødelagt og selv vasken for lav til å støtte. Metoden presset spuntveggstål tar ikke så lang tid å fullføre fordi det er ikke nødvendig å vente på betong tørke.

Trykket spuntveggstål setter inn

Problemer med presset spuntveggstål reparasjonsmetoden innstiftet behovet for å oppdatere metoden for å eliminere noen av ulempene. Ettall av variasjonene av metoden presset spuntveggstål er det trykket spuntveggstål setter metode. Med denne variasjonen, er forskyvning forhindret fordi et kabel- eller rebar settes sammen med plater. Denne metoden varianten har fortsatt flere ulemper fordi plater er fortsatt drevet av vekten av huset og kan bli feiljustert hvis en treroten eller rock forstyrrer rett, vekt kjøring av slabs.

Stål spuntveggstål metode

En er kostnadseffektiv og tid effektivt foundation reparasjon stål spuntveggstål. Stål spuntveggstål drives i bakken av vekten av huset. Selv om stål påler kunne nå større dyp, skjer mange ulemper ofte - inkludert bøying og vinkelavvik.

Slabjacking

Den slabjacking stiftelsen reparasjon krever pumping av sementslam under konkrete grunnlaget for bygningen å løfte grunnlaget tilbake i riktig posisjon. Denne reparasjonsmetoden hindrer vann problemer fra vann i sprekker Foundation og er svært kostnadseffektivt, men ikke alltid egnet for alle bygningstyper og reparasjonsbehov.