Salt formel for drepe ugress

April 12

Salt eller natriumklorid, kommer i en rekke ulike former. Dette omfatter vanlige bordsalt og halite mineralet omtales som rock salt og fikk i gruvene. Uansett sin forskjellige og størrelsen på granulater har alle typer salt en svært ødeleggende effekt på planter. Det er derfor bruke salt for å drepe ugress er et effektivt ikke-kjemiske Luke kontroll strategi.

Historisk bruk av Salt

Bruk av salt å ødelegge uønskede planter er ikke en siste strategi, men har vært kjent og praktisert siden antikken, siterer Purdue University forlengelsen. Salt produserer en vilkårlig skadelig effekt på alle planter, inkludert ugress. Denne toksisitet av natriumklorid var en biologisk krigføring strategi som brukes av antikke hæren for å ødelegge fiendens felt og avlinger.

Salt-størrelse

Salt er tilgjengelig partikkelstørrelse ifølge tilsiktet bruk. Gynge salt, med sin grov struktur, har konsistensen av løs grus. Bordsalt, derimot, har en fin konsistens med små korn. Kosher salt er litt eksentrisk struktur men grov med komprimert pellets. Kosher salt brukes ofte til å myke opp vann. Salt brukes for deicing veier er en blanding av salt, sand og andre mineraler. Alle typer salter drepe planter og ugress.

Effekten av Salt

Som salt oppløses i vann, skille de flammehemmende og natrium ionene. Natrium ioner erstatte andre næringsstoffer i jordsmonnet, noe som gjør dem utilgjengelige til planter og ugress. Kloridioner absorberes av røttene og samle i voksende poeng av planter, gradvis forutsatt giftige nivåer. Plantene begynner å avsløre tørke-lignende symptomer, wilt og sakte dø.

Foreslått formel

Bruk høye konsentrasjoner av salt Luke røtter og vann i å drepe ugress fra røttene. Ikke oppløse salt i vannet først. Anbefalt prisen er ca 1 kopp for 10 kvadrat fot, Jeff Gillman og Michael A. Dirr i "Sannheten om hage rettsmidler." Unngå dumping salt tilfeldig, så vil det drepe både ønsket og uønsket planter.