Saktegående avløp og toaletter

March 2

Saktegående avløp og toaletter

En saktegående avløp i toalett, vask eller badekar oppstår når tette begynner å danne, men tresko ikke har fullstendig blokkert av drainpipe. Hvis du ikke tar tiltak for å eliminere tresko, vil buildup akkumuleres til punktet du vil behandle en helt stoppet opp avløp.

Husholdningenes materialer

Når du finner ut at du har ikke VVS-relatert materiale på side eller med vanlige verktøy, kan du likevel ta på tette husholdning materiale. Uansett hvor ille tette er, men Legg ikke vaskemidler en vasken, spesielt i et toalett, siden resultatet kan være farlig. Natron og eddik, blandet i en avløp, oppretter du en fizzing effekt som vil spise bort på tresko. Helle oppvaskmiddel ned et avløp, la den slå seg ned i drainpipe mens du koke vann og så helle kokende vann i vasken kan smøre tresko og bruke nok Trykk for å skyve det ned pipen.

Trekke ut tresko

Om tresko er i badekar, vask eller toalett avløp, hvis du kan nå blokkeringen du kan trekke det ut og få avløpet flyter på en normal hastighet igjen. Med vask og badekar avløp, gjenstander som et par nål nebbtangen eller en utbrettet wire kleshenger fungerer bra for utdrager tresko. Du kan finne at du har fiske tresko i stykker, i stedet for tresko kommer i en stor masse. Med toaletter må du bruk gummihansker og bare komme i avløpet åpning for å trekke ut tette, hvis det sitter nær avløpet åpning.

Stempler

Ikke alle stemplene er den samme, med en type fungerer best i badekar, vasker og en annen type fungerer best i toaletter. Stempler som har en enkel gummi kopp passe pent over avløp åpningene i vasker og badekar. Trakt-cup-stempler har en ekstra opplysning på bunnen av koppen, som er buet og har en liten åpning, gjør dem bedre passform for formen på et toalett avløp området. For å øke effektiviteten av en stempelet, fylle vasken, badekar eller toalett med minst 2 inches av stående vann. Også med vanlige stempler kan du spre litt vaselin på kantene av koppen, gjør en enda strammere segl.

Skruene

Skruene, også kalt avløp slanger, gir en måte å nå tresko som sitter lengre ned drainpipe. Avløp skruene har en stor kropp som den fleksible delen av kvernen spoler inni, samt et håndtak og en sveiv. Du slår på sveiven med klokken til kvernen skjøteledning ned drainpipe. Slår på sveiven mot klokken vil trekke kvernen. Skap skruene er større enn avløp skruene og ikke Rull opp i huset. Du fortsatt spinne kvernen med mens fôring vasken på toalettet, og mot urviseren når du drar kvernen tilbake ut av avløpet. Avhengig av hvordan sta delvis tresko er, må du mate kvernen i avløpet opp til tre ganger for å fjerne tresko.