Sakte renne i et kjøkkenvasken

April 8

Sakte renne i et kjøkkenvasken

Vasker kan tette regelmessig mat og andre elementer skylles i vasken, slik at du med langsom-drenering vask. Du kan velge å bruke en kommersiell renne renere, men mange inneholde harde, usikre kjemikalier eller skade avløp systemet i ditt hjem. Et annet alternativ er å lage din egen hjemmelagde de clogger ved å kombinere noen billige elementer som du kanskje allerede har rundt huset.

Rengjøring med Baking Soda og eddik

Hell om en gallon av kokende vann vask å bløtgjøre opphoping forårsaker tresko. Hell 1/4-cup av bakervarer brus i din avløpet åpne etterfulgt av 1/2-cup med hvit eddik. La ingrediensene skum og flytte ned din oppvaskkum avløp i ca 15 minutter. Hell 1 gallon av kokende vann igjen å spyle ut eventuelle gjenværende rester. Gjenta denne fremgangsmåten hvis vasken avløp fortsatt langsomt.

Stuper

Bruker en plunger er en annen måte å rengjøre noen blokkeringen av kjøkkenvasken. Hvis du vil bruke, plasserer stempelet over ditt kjøkken avløp åpning og stuper kraftig i omtrent ti sekunder. Skyll varmt vann i vasken og gjentar hvis avløpet fortsatt tømmer sakte.

Rør slanger

En pipe slange er en effektiv måte å fjerne blokkeringer fra ditt kjøkken avløp. Skyv en ende av røret slangen ned drain åpningen og fortsette som nødvendig, trekke slangen og tilbake inntil du treffer blokkeringen. Når det føles som du har brutt opp blokkeringen, skyll varmt vann å sikre at avløpet er tømmes skikkelig.

Profesjonell hjelp

Når alt annet mislykkes, kan du kontakte en rørlegger for å hjelpe deg med dette problemet. Rørleggere har ofte verktøy og kompetanse til å håndtere problemet riktig, og de kan demontere din rør om mulig å finne og fjerne blokkeringen.