Saftige planter som ser ut som paprika

May 30

Saftige planter som ser ut som paprika

Det finnes en rekke saftige planter, inkludert kaktus, ligne peppers eller har en pepper kroppsfasong. Noen som Peperomia-nivalis ligne grønn paprika på en stilk, men de ikke paprika. Peperomia, en del av Peperaceae familien, inneholder fem slekter og 1400 urt arter, og inkluderer både saftige og ikke-saftige planter. Den eneste forholdet til pepper, er imidlertid i navnet og en eller to planter som ser ut som paprika. Ulike kaktus planter ligner pepper planter i kroppsform, men de er også ikke relatert til paprika.

Peperomia

Mange sukkulenter i Peperomia familien har liten blomsterknopper som ser ut akkurat som grønne jalapeno pepper på sin tidlig vekst. Peperomia-fraseri har grønn knopper som ser ut som små grønn paprika før de blomst ut. Peperomia nivalis vokser jalapeno pepper-formede blader opp forfølge, som kan lure deg hvis du ikke vet plantene. Bunnen puffy bladene er en lettere grønn enn øverste halvdel, som er en mørkere grønn men fortsatt lettere enn en jalapeno pepper.

Christmas Cactus

Christmas cactus ser ut som noen av pulserende rød miniatyr pepper planter til du kommer nærmere og se spines på bladene. Alle kaktus planter er sukkulenter, og de finnes i tørre sørvest USA og Mexico. Mange av disse i både små og store størrelser, har langstrakt pepper pod figuren, men har ikke noe til felles med paprika. Fat kaktus inneholder vann mennesker kan bruke hvis mistet i ørkenen. Kaktus "candy" er blomst pods på noen kaktus planter som er næringsrik i et knipetak.

Saftige grønnsaker

Saftige grønnsaker som har pepper kroppsformer inkluderer agurker, aubergine, okra, reddiker og flere typer squash. Alle disse beholde vann mens vokser, og i de tidlige stadiene, kan de se ut som paprika på grunn av pepper kroppsformer bestemt til ulike arter. Liten agurk, okra og grønne squash, ligner på agurk, ser ut som grønne jalapeno pepper pods. Forskjellen er at grønnsaker er gravd ut av bakken, mens peppers vokser på planter over bakken.

Aloe Vera

Den saftige aloe vera er ikke en kaktus, men det er ofte plantet i samme senger med andre kaktus fordi den trenger samme type jord. Aloe plantens tykke svampete blader, som ser ut som en variant av en pepper anlegget pod, inneholder en klebrig stoff som brukes på huden riper, solbrenthet og andre sår. Dette er en verdifull plante som ingen kjøkken eller hjem bør være uten. Vær noen plantet og voksende en kjøkkenvinduet.