Saftige landskapsarbeid erosjon problemer i California

August 17

Saftige landskapsarbeid erosjon problemer i California

California er kjent for sin skjønnhet, men også for sin noen ganger tørt klima. At klima kan føre til jorderosjon, som er noen ganger farlig. Heldigvis landskapsarbeid med riktig planter - inkludert sukkulenter - kan beskytte tørr jord fra svekke og kan bidra til en nydelig hage året.

Erosjon

Jordsmonnet vask eller flyr bort i klimaks hendelser er erosjon. Vanligvis kraftig regn fjerner jord eller vinden blåse bort veldig tørr tider. Når jorden er velstelt riktig og er forankret planter og andre strukturer, er erosjon ikke et problem. Jord bakken som er konsekvent forstyrret og tynn eller steinete jord, imidlertid, er utsatt for erosjon. Jord kan også gå tapt når feil typer planter, de med røtter som ikke hjelpe inneholder jord - er plantet.

Rock hager

Hvis hagen din jord eroderer, er en av de beste måtene å hjelpe den bli sted å installere noen barrierer. Store steiner og steinblokker gjøre utslaget, og er en effektiv første skritt mot en landskapet for lav-vann hager eller rock hager, som gjør godt i California. Fordi sukkulenter er flink til å spare vann og ser naturlig i en arid landskap, er de passende valg for rock hager. Tuck liten sukkulenter i sprekker mellom steiner og tillate dem å dyrke det, og bruke større sukkulenter som statement stykker.

Levende Mulch

Tørr jord er mye mer sannsynlig enn våt jord å blåse bort. Sukkulenter gi dobbelt plikt som levende mulch: de hjelpe jord bo på plass og holde bakken fuktig, spare vann. Prøve "Topsy Turvy" (Echeveria runyonii "Topsy Turvy"), en rosett-forming saftige er hardføre i US Department of Agriculture (USDA) plante hardførhet soner 9 til 11. Det krever full sol eller skygge. Et annet alternativ er ice anlegget (Drosanthemum floribundum), også Halvan i USDA soner 9 til 11. Den trenger full-soling.

Bunndekkende

Bunndekkende ligner en levende mulch. Når en bunndekkende plante tepper bakken fullt, fletter sine røtter med jord, forhindrer den fra svekke i tørre eller regnfull sesonger. Tre-leaved bergknapp (Sedum ternatum) er et eksempel på slike en bunndekkende. Betydelig mer vinter-hardføre enn noen sukkulenter, er det hardføre i USDA sonene 4 til 8. Det gjør godt i California kysten eller fjellterreng klima. Tre-leaved stonecrop krever et nettsted som mottar full sun eller delvis skygge.