Saftige huset anlegget identifikasjon

May 27

Saftige huset anlegget identifikasjon

Sukkulenter gjøre en ideell huset anlegget fordi de fleste er robust og krever lite omsorg og oppmerksomhet. Med over 60 familier og 300 arter finnes det mange forskjellige varianter å velge mellom, hver med en unik figur og farge som vil legge en vakker element til ethvert hjem.

Grunnleggende identifikasjon

Stammer fra tørre miljøer med høye temperaturer, overleve sukkulenter ved lagring vann i blader, stengler eller røtter. Denne lagringsmetode er også en måte for de ulike variantene av sukkulenter identifiseres.

Blad sukkulenter

Vann-beholder blad sukkulenter er vanligvis lav til bakken eller mangler en tydelig stilk. De er satt fra andre sukkulenter i utseende av deres tykk, kjøttfulle forlater. Mange populære varianter av hjemmebrukere omfatter aloe vera, jade, levende steiner, og høner og kyllinger.

Stem sukkulenter

Den mest åpenbare karakteristiske stilk sukkulenter er at de har få eller ingen blader å unngå fordamper vanntap. Deres kolonne stammer har en tøffe ytre huden, noen ganger dekket i hår eller torner, å beskytte sine svampete, fuktig sentrum. De fleste kaktus er medlemmer av stammen saftige familien.

Root sukkulenter

Root sukkulenter har utvidet fukt-beholde røtter brukes til å lagre deres vann underground. Disse plantene vanligvis har løvfellende stengler og blader, som populære hestehale håndflaten, og kan være vanskelig å skille med mindre rot er utsatt.

Oppdage som saftig er Best for deg

Hvis du ikke er sikker på hvilken rekke saftige ville fungere best i ditt hjem, eller hvis du leter etter en bestemt art, kan du besøke saftige anlegget siden online eller kaktusen og saftig Society of Americas nettsted, eller besøk lokale drivhuset for informasjon om de typer av saftige planter som de bærer.