Safe rensemiddel for Baby leker

September 17

Når du har en baby, endringer alt. Selv måten du rense huset blir mer komplisert. Alle de produktene du når brukes skure og desinfisere, kan nå utgjøre en trussel mot helsen til barnet. Du babyens leker å være ren og bakterie-fri, men du vil ikke bruke noen sterke kjemikalier som kan være giftig.

Tenner leker

Elementer designet for å bruke i babyens munn som skjeer, smokker, flasker og brodert kopper må rengjøres grundig flere ganger om dagen. I tillegg plastleker som brukes som biteringer er laget for babyer å tygge på fordi materialet føles godt på tuten. Dette er typer leker du kontroller er trygt desinfiseres hver dag. For alle disse elementene, kan du blande 1 ss av blekemiddel per 1 gallon av vann. Suge bitene i blekemiddel/vann løsningen i ca to minutter. Når de er gjennom soaking, skyll med rent vann og la dem lufttørke.

Plastleker

Hvis du har en baby hjemme, vet du at bare fordi en leketøy ikke var designet for tygge, ikke det nødvendigvis at det ikke vil ende i babyens munn flere ganger om dagen. For plast og andre hardt leker som lastebiler, dukker, blokker og andre spill-elementer er din løsning for rengjøring litt annerledes. Bland 3/4 av en kopp blekemiddel per 1 gallon av vann. La disse lekene suge i løsningen i ca fem minutter. Etterpå, skyll med rent vann og la dem tørke før gi tilbake til babyen.

Tre leker

Mange barneleker er laget av tre. Du kan ikke være komfortabel med å bruke blekemiddel på tre leker på grunn av skjørhet av materialet. Noen bekymringer er at blekemiddel kan suge inn tre eller at det kan endre fargen. For å rengjøre treleker, kan du bruke en løsning av like deler av hvit destillert eddik og vann. Hell væsken i en tom sprayflaske, forsiktig spray tre med løsningen og tørk godt med en klut. Ikke Tenk på lukten av eddik. Når leketøy er tørket, forsvinner duft.

Klut leker

Til slutt, mange baby leker er av utstoppede variasjon. Plysj dyr og baby tepper laget av tøy må behandles annerledes enn andre leker. Mange utstoppede dyr og tepper kan vaskes i maskin med en mild oppvaskmiddel. Men du kan lage dine egne som vil få jobben gjort, behandle elementene med omsorg og forbli ikke-giftig baby. For å begynne, lett støv objektene med brus aske (natron). Deretter kaste dem i vaskemaskinen og kjøre den på en skånsom syklus. Under skylling syklus, Legg ca 3 ts av eddik til belastningen. Tillater at objekter lufttørke eller plassere dem i solen som fersk-utendørs lukter.