Safe House planter for hundene

July 22

Safe House planter for hundene

Nesten eier 40 prosent av alle amerikanske husholdninger minst en hund, med en fjerdedel av de husstander eie to eller flere hunder, ifølge Humane Society i USA. Det er mange situasjoner der en hund kan komme i kontakt med giftig eller dødelige stueplanter, så det er viktig for hundeeiere å være klar over hvilke stueplanter er trygge.

African Violet

Kommer i forskjellige nyanser av rosa, hvit, fiolett og lilla, er African violet også kjent som Cape Marigold. Afrikanske fioler trives godt i boliger som de foretrekker hele året temperaturer mellom 65 til 70 grader Fahrenheit og bare krever vann når jord føles tørre; overwatering kan føre råtner i anlegget. Når stelt riktig, ifølge Cornell University, vil de blomstrer kontinuerlig gjennom året.

Boston bregne

Boston fern er kjent for sine grønne, levende grønt løv. I motsetning til populær overbevisningen, disse plantene faktisk kommer ikke fra Boston, men heller kommer fra tropene. Boston bregner ikke krever mye lys og gjøre best med indirekte lys.

Christmas Orchid

Christmas orkidé går mange navn, inkludert Cattleya orkideer og påsken orkidé. Denne orkidé er beskrevet som en "stor, prangende [og] duftende blomst" av Department of hagebruk Sciences ved Texas A & M University. Christmas orkideer er kjent for å ha store, tykke blader som læraktig i følelse og utseende.

Gerbera

Gerber tusenfryd finnes i nyanser av rosa, gul, rød, hvit, laks og oransje. De trives i både sun eller delvis skygge og krever fuktig, men godt drenert jord. Gerber tusenfryd, også kjent som Transvaal tusenfryd eller Gerbera tusenfryd, vil blomstre i slutten våren og inn tidlig faller når skikkelig stelt.

Leppestift anlegget

Ideell for vokse i potter eller i hengende kurver, leppestift fabrikken produserer en gjennomgripende, vintreet-lignende effekt. Ifølge den Department of hagebruk Studies ved Texas A & M University, kan blomster variere i farge fra oransje til scarlet. Leppestift planter kan blomstre når som helst i løpet av året, avhengig av deres personlige omsorg timeplan og selv når de ble kjøpt.

Gamle mannen kaktus

Cephalocereus senilis, eller gammel mann kaktus, er en ikke-blomstring kaktus som får sitt navn fra de tynne, pistrete hvite pigger som ligner på fint hår. Det er svært hardfør og tåler temperaturer så lave som 14 grader Fahrenheit og gjør det bra i full sol kombinert med ettermiddag skygge.

Petunia

Petunias er årlige blomster, betyr at de bare vare en voksende sesongen. Ifølge University of Minnesota er det hundrevis av varianter av petunias tilgjengelig i en mengde farger som rosa, fiolett, hvit, blåfiolett, laks og selv versjoner som er stripet som en sukkerstang. Ideell for voksende i en hengende kurv eller en vinduskarmen, petunias krever minst fem timer lys per dag.

Rosa Splash anlegget

Ofte referert til som polka dot anlegget, er rosa splash anlegget en busk som plante som stammer fra øya Madagaskar. Rosa splash planter krever fuktig jord med moderat lys til å produsere sine levende rosa og grønne bladverket. Dette anlegget er også referert til som meslinger anlegget, fregne anlegg og flamingo anlegget.