Rustfjerner oppskrifter

February 4

Rustfjerner oppskrifter

Det er ingen grunn til å tenke noe er ødelagt fordi det har rustne. Du kan ofte finne en måte å fjerne rust fra et favorittelement. Gjør din egen rust-fjerning løsning er rask og enkel. Du kan kjøpe billig råvarer til mange lokale dagligvarer eller jernvareforretninger.

Eddik

Hvis rustne elementet er liten, suge den i ufortynnet hvit eddik. Hvis det er et stort element, inn en ren sprayflaske eddik og spray rustne varen. La elementet suge i ca 30 minutter. Etter 30 minutter, skyll elementet med vann og tørke. Du kan gjenta etter behov.

Etter bløtlegging rustne elementet i eddik, kan det være svarte. Ikke bekymre deg; Dette vil forsvinne etter skylling med vann.

Boraks og sitronsaft

Boraks og sitron juice fungerer mye det samme som eddik. Blande like deler sitron juice og boraks. Enten sol eller spray rustne elementet med blandingen. Igjen, la elementet suge i 30 minutter. Skyll blanding med vann og tørke.

Elementet kan se svart på grunn av sitronsaft, men som vil gå bort etter skylling med vann. Du kan gjenta denne prosessen hvis rust ikke er helt borte.

Oksalsyre og vann eller sitronsyre

Du kan kjøpe oksalsyre pulver høyst jernvareforretninger. En tsp. av oksalsyre pulver omgås en quart vann, og gni den inn i rust. Skyll med vann og tørk. Dette er en enkel måte å fjerne rust fra elementer.

Du kan få samme resultat med sitronsyre pulver i stedet for oksalsyre. Noen ganger er sitronsyre merket som Sure salt.