Røykvarsler sikkerhetstips

March 23

Røykvarsler sikkerhetstips

Røykvarslere kan være billig og lett å kjøpe, men noen mennesker installere ikke dem i sine hjem. Akk, rapporterer National Fire Protection Association at 40 prosent av alle hjem brann dødsfall i USA oppstår i boliger som ikke har røykvarslere. I mellomtiden, en annen 23 prosent av slike branner er tilskrevet hjem med røykvarslere som ikke fungerer. Med riktig sikkerhetstips knyttet til røykvarsler bruk, kan du beskytte familien mot brann risiko.

Installasjon posisjoner

En røykvarsler vil ikke gjøre noe bra hvis det ikke er installert i områder hvor du tilbringer mye tid. For riktig sikkerhet beskyttelse mot brannfare, plasserer du en røykvarsler i hver av din hjem er soverom. Plassere en annen detektor utenfor nevnte soveområdet og en mer røykvarsler på hver etasje i ditt hjem. Den nøyaktige plasseringen i taket hvor detektoren blir plassert spiller ingen rolle så lenge det ikke er i nærheten av et vindu eller en ventil.

Sertifisering

Med dusinvis av røykvarslere på markedet, kan prøver å finne riktig detektoren virke skremmende. Et format du velger, sertifisering av Underwriters Laboratories, preget av "UL"-logoen på detektoren og pakken - utgjør som en av de mest kritiske tingene å se etter. Denne sertifiseringen sikrer detektoren utfører effektivt.

Testing og rengjøring

Test din røykvarsler hver sjuende dag ved å trykke på testknappen på detektorens panel. Det siste du ønsker er for din detektor mislykkes og du se ikke problemet i tid å fikse det før en brann. I tillegg støv og tørke ned din detektor når hver 12 måneder rusk kan bygge opp og tette oppdage mekanismer, og erstatte det merker batterier med en frisk batteri.

Erstatning

Selv med regelmessig rengjøring og testing, kan den interne komponentene av din detektor langsomt svekke. En gang hvert tiår, erstatte alle røykvarslere i hjemmet ditt.

Bruk en stemme

Hvis du har veldig små barn, bruke en røykvarsler som kommer med en innebygd stemmeopptaker og høyttaler. Ved å registrere din egen stemme, kan detektoren spille stemmen til å våkne opp barna som ellers kan sile ut ukjente detektor lyder.