Røyk lukt fjerning

August 18

Røyk lukt fjerning

Sigarettrøyk skaper en forferdelig, klamrer seg lukt som infiltrerer alle elementer og steder, og er en av de vanskeligste lukt å utslette. Tar i sigarettrøyk kan selv flekken innendørs vegger. Beste alternativet: ikke røyk innendørs i utgangspunktet; men hvis du gjør, kan du bruke flere naturlige ingredienser og enkle metoder for å fjerne lukt og flekker.

Eddik

Surhetsgraden i eddik skjærer gjennom tar, som er en av de viktigste ingrediensene som forårsaker sigarettrøyk å lukte. Du kan bruke noen metoder for å rengjøre med eddik. Plasser en pott av eddik på ovnen på lav varme og la det småkoke i noen timer for å bli kvitt lukt i luften. Bland en del eddik med to deler med varmt vann og bruke denne løsningen til å rengjøre vegger og harde gulv. Sett blandingen i en sprayflaske, så sjøsprøyt stoff overflater, inkludert stoff lampeskjermer. Du kan også bruke denne spray løsning for å minimere røyk lukt i bilen.

Natron

Dryss natron over tepper, stoff overflater eller i bilen. Tillate bakepulver slikke lukt over natten, så vakuum bakepulver. Gjenta denne prosessen to ganger over neste uke.

Sjamponering og hvitvasking av penger

Vask alle klær, sengetøy, og stoffer som gardiner. Sjampo tepper og tepper. Hvis trenger være, leie en profesjonell damp renere eller leie en damp renere maskin å gjøre det selv. Du kan kjøpe nye blinds, siden disse er vanskelige å rengjøre.

Frisk luft

Åpne alle dører og vinduer i bilen eller huset på en hyggelig dag og tillater både å lufte ut i løpet av en dag. Luftstrømmen avta lukt igjen fra tjære og harpikser av sigarett røyk. Du må gjenta denne prosessen et par ganger før det er helt vellykket.